Hesabım
    Yeni Hawkeye Fragmanı Yayında!

    Marvel dizisi Hawkeye'dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in yıldızı olacağı Hawkeye dizisinden yepyeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda Clint ve ailesinin noeli kutladıklarını görüyoruz. Clint Barton, bu noelin harika geçeceğini söylerken kötü adamlar devreye giriyor. Ayrıca Hawkeye dizisinde Avengers ekibinin tiyatrosunun oynandığını görüyoruz.

    Hawkeye dizisi, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'in arasındaki 5 yıllık zaman diliminde geçecek. New York'ta ailesi ile iyi zaman geçirmek isteyen Clint Barton'ın hikayesini fragmanda Andy Williams'ın It’s the Most Wonderful Time of the Year şarkısı eşliğinde izliyoruz. Hawkeye, Disney+'ta yayınlanacak ve her hafta bir bölüm izleyeceğiz.

    Disney, ilk hafta 2 bölüm birden yayınlayacak. Yani dizinin yayın süresi 5 hafta olacak. Daha önce de WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier ve Loki dizileri Disney+'ta yayınlanmış başarı yakalamıştı.

    Vera Farmiga, Kate Bishop'ın annesi olarak karşımıza çıkacak. Tony Dalton, The Swordsman; Fra Fee, Kazi; Zahn McClarnon, William Lopez; Alaqua Cox, Maya Lopez'i canlandıracak. Tabii Jeremy Renner'ı Hawkeye, Hailee Steinfeld'i ise Kate Bishop olarak izleme şansı yakalayacağız.

    Hawkeye dizisi Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarından olan Hawkeye’a odaklanıyor. Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top