Hesabım
    Mindy Kaling İmzalı "The Sex Lives of College Girls"den Fragman!

    Yeni HBO Max dizisi The Sex Lives of College Girls'den fragman paylaşıldı.

    HBO Max orijinal yapımı The Sex Lives of College Girls'den yeni bir fragman paylaşıldı. Mindy Kaling'in imzasını attığı dizi, 4 üniversiteli kızın hikayesini konu ediniyor. "Kural yok, pişmanlık yok" mottosuyla ilerleyen The Sex Lives of College Girls, Kasım ayı içerisinde ilk bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    The Office, The Mindy Project ve Never Have I Ever dizileriyle tanınan Mindy Kaling, yeni bir dizi olan The Sex Lives of College Girls'ü hayata geçirdi. Dizide Kaling'e yapımcı olarak Justin Noble eşlik etti. The Sex Lives of Collage Girls'ün başrolleri arasında Reneé Rapp, Pauline ChalametAlyah Chanelle Scott ve Amrit Kaur yer alıyor. Onlara Midori Francis, Gavin Leatherwood, Chris Meyer, Illia Isorelys Paulino, Lauren Spencer ve Renika Williams eşlik ediyor.

    Dizinin konusu ise şöyle: New England'ın prestijli Essex Koleji'nde öğrenci olan dört oda arkadaşının hikayesini konu ediyor. Çelişki dolu bir yaşama sahip ve hormonlarının etkisinde olan kızlar, okul yaşantılarında kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

    The Sex Lives of College Girls, 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyicileriyle buluşacak. 18 Kasım tarihinde dizinin ilk 2 bölümü, 25 Kasımda 3 bölümü ve 9 Aralık'ta ise geri kalan bölümleri HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top