Hesabım
    Oscar Isaac, Moon Knight'ın Hayatının En Zorlu Rolü Olduğunu Söylüyor

    Yıldız oyuncu Oscar Isaac, Moon Knight dizisi hakkında konuştu.

    Marvel'a Moon Knight dizisi ile geçiş yapan Oscar Isaac, rolü hakkında açıklamada bulundu. Son zamanların çok konuşulan oyuncularından Isaac, Moon Knight'ı hayatının en zorlu rollerinden biri ilan etti. Ayrıca sette yaşadıklarından söz etti.

    Son olarak HBO'da yayınlanan Scenes from a Marriage dizisinde izlediğimiz ve Jessica Chastain ile birlikte herkesi kendine hayran eden Oscar Isaac, Moon Knight hakkında konuştu. Disney, son yıllarda aldığı bir karar ile birlikte Disney+'ta daha çok yetişkinlere hitap eden içerikler hazırlamaya başladı. Moon Knight da bu yapımlardan biri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Oscar Isaac, Moon Knight hakkında şu sözleri sarf etti: "Daha önce hiç yapma şansımın olmadığı, yapmak için meraklı olduğum şeyleri yapmak için fırsat buldum. Sete gitmek için sabırsızlanıyordum ve hayatımda hiç yaşamadığım kadar yoğunluğu yaşadım. Ayrıca hayatımın en zorlu rolüydü. 8 ayda çok fazla şey yaptık. Tüm bunlara rağmen çalışmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum."

    Moon Knight'ın oyuncu kadrosunda Oscar Isaac'in yanı sıra kötü rolle Ethan Hawke yer alacak. May Calamawy ve Fransız oyuncu Gaspard Ulliel onlara eşlik edecek. Mohamed Diab, Justin Benson ve Aaron Moorhead, Moon Knight'ın yönetmenliğini üstlendi.

    Dizi, 2022 yılı içerisinde Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top