Hesabım
    "Y: The Last Man" Dizisi İptal Edildi

    Y: The Last Man yaratıcısı Eliza Clark, dizinin iptal edildiğini açıkladı.

    10 bölümlük ilk sezonuyla FX kanalında yayın hayatını henüz bitirmeyen Y: The Last Man'in iptal edildiği resmi olarak açıklandı. Y: The Last Man'in yaratıcısı Eliza Clark, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile haberi duyurdu.

    Bilim kurgu türündeki 60 bölümlük çizgi romanlardan uyarlanan Y: The Last Man'in iptal edilmesine karar verildi. Şimdiye kadar diziden 7 bölüm yayınlandı. Bugün dizi, 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Eliza Clark, Y: The Last Man'in iptali hakkında şu sözleri sarf etti: "Y: The Last Man'in 2. sezonu için FX ve Hulu ile devam etmeyeceğimizi öğrendik. Hayatımda daha önce hiç, bir hikayeye bağlanmamıştım ve daha söyleyeceğimiz çok şey vardı. Y: The Last Man, cinsiyetler, baskıcı sistemlerin kimlikleri nasıl değiştirdiği ile ilgili. Cinsiyet çeşitliliği kapsamında dahi sanatçılardan oluşan bir ekibimiz var. Yapımcılar, senaristler, yönetmenler, görüntü yönetmenleri, prodüksiyon tasarımcısı, kostüm tasarımcısı, dublör koordinatörü ve daha fazlası... Bir parçası olduğum ve en iyi iş birliğinin sağlandığı, kreatif olarak dopdolu çalışmaydı. Bunu sonlandırmak istemiyoruz."

    DC çizgi romanı Y: The Last Man’in ekran uyarlaması, kişi hariç dünyadaki tüm erkeklerin öldüğü bir evrende geçiyor. Ama bir cis erkek hayatta kalmıştır. Yorick Brown ve maymunu bu yeni dünyada yaşamaya çalışacaktır. Dünyayı yeniden restore etme şansı doğmuştur ve daha iyi bir şekilde inşa edileceğine inanılıyordur. 

    Y: The Last Man'de dünyadaki son adam olarak Ben Schnetzer'i izliyoruz. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Diane Lane, Ashley Romans, Olivia ThirlbyJess SalgueiroLaura de Carteret, Samantha Brown gibi isimler yer alıyor. Dizinin 8. bölümü 18 Ekim'de, 9. bölümü ise 25 Ekim'de izleyici karşısında olacak. Başka bir platform ya da kanal üzerinden devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top