Hesabım
    SNL'de Rami Malek ve Pete Davidson, Squid Game Parodisi Yaptı

    Squid Game'in ünü Amerika'yı fethetti.

    Saturday Night Live, yeni sezonuna bomba gibi başladı. Son birkaç haftadır gündemde kendine yer bulan Squid Game, SNL radarından kaçamadı. Netflix'e tam 900 milyon dolar kazanç sağlayan Kore yapımı Squid Game, SNL'in parodi skeçlerinden birine konuk oldu. Skeçte Rami Malek ve Pete Davidson yer aldı.

    No Time To Die filminde Lyutsifer Safin'e hayat veren Rami Malek, Saturday Night Live'in yeni sezonuna konuk oluyor. Komedyen Pete Davidson ve Malek, bir Squid Game skeçini izleyici karşısına çıkardı. Skeçte ikili Squid Game eşofmanlarını giyip ölümcül bir yarışa hazırlandı. Müzikal parodide Malek ve Davidson, yaşamları kötü giden iki taşralı Amerikalı olarak karşımıza çıkıyor. Videoda, dizinin korkunç bebeğini de bir kez daha görme imkanı yakalıyoruz. Kırmızı ışık ve yeşil ışık devreye girdiğinde, her ne kadar parodi bir skeç olsa da, yeniden gerildiğimizi söyleyebiliriz.

    Squid Game resmi olarak Netflix'in en çok izlenen yapımı oldu. Sevenleri ve eleştirenleri olarak izleyenlerini ikiye ayıran dizi, esasen bir mini dizi olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak Netflix'e kazandırdığı bu büyük başarının ardından ikinci sezonun hazırlanma ihtimali bulunuyor. Squid Game'in konusu ise şöyle: Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top