Hesabım
    The Witcher'dan Yennefer ve Ciri Posterleri Paylaşıldı

    Freya Allan ve Anya Chalotra'lı posterler geldi.

    Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı The Witcher dizisinin ikinci sezonundan iki yeni poster paylaşıldı. Bu kez posterlerde Yennefer ve Ciri'yi görüyoruz. Yennefer'in posterinde hayatta kalmasının kaderinde olduğu, Ciri'nin posterinde ise savaşmanın kaderinde olduğu sözleri yer alıyor.

    The Witcher'ın 2. sezonu birçok dramaya tanık olmamızı sağlayacak. Dizinin ilk sezonu Sodden Hill Savaşı ile sona ermişti. Yennefer'in savaşta ölümle karşı karşıya kaldığını, Ciri'nin ise Geralt ile buluştuğunu görmüştük. Şimdi ise Yennefer ve Ciri'nin yer aldığı iki yeni poster yayınlandı. Ciri'nin elindeki kılıç, karakterin ileride bir Witcher olacağına işaret ediyor.

    Lauren Schmidt Hissrich'in yaratıcısı olduğu dizinin ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz yapım popüler hale gelmişti. Zaman çizelgesi akıllarda soru işaretleri yarattığı için senaristlerin 2. sezonda lineer bir kurguya yönlendiği biliniyor. Dizinin yıldızları arasında Henry Cavill'ın yanı sıra Ciri rolüyle Freya Allan, Yennefer rolüyle Anya Chalotra yer alıyor. Ayrıca Geralt'ın Witcher eğitmeni Vesemir'i izleme şansı yakalayacağız. Karakteri Kim Bodnia canlandıracak.

    Kitap serisi ve dünya çapında popüler oyunları olan The Witcher'ın konusu ise şöyle: The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

    The Witcher 2. sezon 17 Aralık'ta izleyici karşısına çıkacak.

    The Witcher

    Ciri - Freya Allan

    The Witcher

    Yennefer - Anya Chalotra

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top