Hesabım
    Mel Gibson, John Wick Dizisi "The Continental" Kadrosunda!

    The Continental dizisi ile ilgili yeni ayrıntılar belli oldu.

    Starz kanalında yayınlanacak olan John Wick spin-off dizisi The Continental'ın oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isim resmi olarak açıklandı. Yıldız olduğu kadar tartışma konusu da olan Mel Gibson, The Continental'a dahil edildi.

    Açıklamalara göre Mel Gibson'ın karakterinin adı Cormac olacak. Dizi esasen Winston Scott'ın gençliğine odaklanacak. The Continental, 1975 yılında New York'un yeraltı dünyasına götürecek. Cormac karakterini kimin canlandıracağı açıklansa da Winston'ın gençliğine kimin hayat vereceği duyurulmadı. Orijinalinde Winston'a Ian McShane hayat veriyordu.

    Mel Gibson'ı Lethal Weapon, Braveheart, The Sullivans ve Orijinal Mad Max yapımlarından tanıyoruz. Oyuncuyu son olarak Fatman isimli Noel Baba temalı filmde izleme şansı yakalamıştık. Lionsgate bünyesinde hayata geçirilen The Continental, John Wick evreninin önemli bir parçası olacak. John Wick serisinden şimdiye kadar 3 film vizyona girdi. Toplamda 600 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde edildi. Keanu Reeves ise başrolünde yer aldı. Filmlerde emekli bir tetikçi olan John Wick'in, evine yapılan saldırı sonucu köpeğinin öldürülmesiyle birlikte yeraltı dünyasına ansızın dönüş yapmak zorunda kalmasını izlemiştik.

    John Wick 4 çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında başlamıştı. Ayrıca serinin 5. filmi için de onay verilmişti. John Wick 4, 27 Mayıs 2022'de vizyondaki yerini alacak. The Continental için şimdilik bir vizyon tarihi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top