Hesabım
    Dexter: New Blood'da Eski ve Yeni Yüzler Bir Arada!

    Dexter: New Blood, Kasım ayında izleyici karşısına geçecek.

    2006 ile 2013 yılları arasında yayın hayatını sürdüren Dexter dizisine yeni sezon geliyor. Showtime, diziden yepyeni bir çekim karesi paylaştı. Dexter: New Blood'ın tüm oyuncu kadrosu, bu karede kendini gösteriyor. Hem tanıdık yüzler karşımıza çıkıyor, hem de yeni yüzlerle tanışma imkanı yakalıyoruz.

    Michael C. Hall'un bir yıldıza dönüşmesini sağlayan ve performansıyla Six Feet Under'dan sonra izleyicilerin daha da hayran olmasını sağlayan Dexter dizisinin 9. sezonu Dexter: New Blood olacak. Dexter: New Blood'ın tüm oyuncu kadrosunun bir arada olduğu bir görsel resmi olarak paylaşıldı. Görselde Michael C. Hall'un canlandırdığı Dexter Morgan'ın yanı sıra Jennifer Carpenter'ın canlandırdığı Debra Morgan, Jack Alcott'ın canlandırdığı Harrison Morgan, Johnny Sequoyah'nın hayat verdiği Audrey Bishop, Clancy Brown'ın hayat verdiği Kurt Caldwell ve Julia Jones'un karakteri Angela Bishop'ı görüyoruz.

    Dexter dizisi sona ereli 8 yıl oluyor. Bu süre zarfında dizinin birçok kez devam edeceği üzerine konuşuldu. Ancak bu yıla kadar gerçekleştirilemedi. Dexter: New Blood'da Dexter'ın kasırgada kayıplara karışmasının ardından 10 yıl geçmiştir. Dexter, sahte bir isim alır ve Minnesota Iron Lake'teki bir kasabada yaşamaya başlar. Dexter yeni hayatına alışmaya çalışırken birden yeniden kan dökülmeye başlamasıyla eski hayatından izler ortaya çıkar.

    Dexter: New Blood, 7 Kasım tarihinde Showtime üzerinden yayın hayatına başlayacak. Bölümler birer saat uzunluğunda olacak ve sezon, 10 bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top