Hesabım
    Ruby Rose, Batwoman Dizisinin Korkunç Set Koşullarını Anlattı

    Ruby Rose, neden Batwoman'dan ayrıldı?

    Yıldız oyuncu Ruby Rose, The CW dizisi Batwoman'ın orijinal başrolü olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak 2019 yılında yayınlanan ilk sezonun ardından Rose, diziden ayrıldı. Dizi son derece kötü bir uyarlama olsa da, Ruby Rose için yeni bir fırsat yaratmıştı. Oyuncunun Batwoman rolünü bırakmış olması hayranlarını şaşırtmıştı. Şimdi ise Rose, Batwoman dizi setinin ne kadar kötü koşulları olduğundan bahsetti.

    Ruby Rose'un Batwoman'dan ayrılma hikayesi, dizinin yaratıcı ismi Caroline Dries'ı suçlamasıyla başlamıştı. Dries, tüm CW dizilerinin çekimleri coronavirüs nedeniyle ertelenirken Batwoman setinin devam etmesini sağlamış ve sete 4-5 ziyaret gerçekleştirmişti. Ayrıca Rose, dizideki rol arkadaşı Dougray Scott'ı da profesyonel olmamakla suçladı. Oyuncunun söylediklerine göre Scott, Rose'un ekipten ayrılmasının ardından ajansını arayarak diziden ayrılmanın bir yolunu bulmaya çalıştı. Ayrıca Scott, bir kadın dublörün sakatlanmasına neden oldu. "Ne zaman isterse geliyor, ne zaman isterse gidiyordu." sözlerinin ardından bir kadını istismar ettiğini belirtti.

    Oyuncu tüm bunları açıklamakla kalmadı, sözlerine Warner Bros'un TV ekibinin başında olan Peter Roth ile devam etti. Roth, ekipteki kadınlar giyinip soyunurken uygunsuz davranışlarda bulunuyordu. Roth'un geçtiğimiz yıl içerisinde Warner Bros'tan ayrılma kararı aldığı biliniyor. Ancak Roth, bu ayın başlarında Hollywood'da bulunan Walk of Fame'de bir yıldıza sahip olmuştu.

    Rose, sette onlarca yaralanmanın üstünün kapatıldığını ve emekçilerin sömürüldüğünü ifade etti. Oyuncu, 2019 yılında yaptığı bir paylaşımda boynundan sakatlandığını belirtmişti. Şimdilerde Batwoman dizisi Javicia Leslie ile devam ediyor. 3. sezon 13 Ekim tarihinde başlamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top