Hesabım
    Riverdale'in 6. Sezon Fragmanında Sabrina'yı Görüyoruz

    Riverdale'in yeni sezonuna yeni bir atmosfer hakim olacak.

    Roberto Aguirre-Sacasa'nın yaratıcısı olduğu Riverdale dizisi 6. sezonuna hazır. Kasım ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak olan Riverdale'in 6. sezonundan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, Chilling Adventures of Sabrina'nın başrolü Sabrina'nın da Riverdale'e ayak bastığını görüyoruz.

    Riverdale'in 5. sezonu 6 Ekim tarihinde ekranlara gelmişti. Ancak hemen ardından 6. sezonun yayınlanacağı açıklandı. Yayın tarihi ise 16 Kasım olarak takvimlere işaretlendi. Şimdi ise diziden bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Kiernan Shipka'nın canlandırdığı Sabrina'yı görmek pek de şaşırtmadı. İki dizinin de aynı yaratıcıya sahip olması, evrenlerinin daha önce de birleşmesine neden olmuştu. Ayrıca Sabrina'nın 6. sezon 4. bölümde görüleceği açıklamıştı.

    Geçtiğimiz sezonun sonlarında Cheryl karakterinin bir cadı meclisi lideri olmasına tanık olmuştuk. Bu sezon, Cheryl'in yardımına Sabrina geliyor. Fragmanda, The Blair Witch Project'te kullanılan kamera kayıtlarına benzer görüntüler izliyoruz. Ayrıca bir sahnede Betty'nin, Archie'ye "Senin bebeğine sahip olmaktan daha çok istediğim bir şey yok." dediğini duyuyoruz. Betty'nin yüzünde kan olduğunun görülmesi, daha şeytani olayların konuya dahil olabileceği anlamına geliyor.

    Madelaine Petsch, K. J. Apa, Lili ReinhartCamila Mendes ve Cole Sprouse gibi isimlerin yıldızı olduğu Riverdale, 16 Kasım'da 6. sezonuyla ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top