Hesabım
    The Sopranos'un Geçmişini Anlatan Dizi Gündemde!

    Warner Bros ve David Chase, yeni bir dizi için görüşüyor.

    James Gandolfini'nin başrolünde yer aldığı The Sopranos dizisi son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri haline geldi. Şimdi ise duyurulan bir habere göre, Warner Bros ve dizinin yaratıcı ismi David Chase, bir prequel dizisi için görüşme yapıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa David Chase, The Sopranos'un geçmişine götüren bir diziyi hayata geçirecek.

    New Jersey'deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'nun ve Soprano Ailesi'nin diğer fertlerinin hayatlarını anlatan The Sopranos, gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında başı çekiyor. Açıklamalara göre bir The Sopranos prequel dizisi çekilmesi durumunda yapım, ülkemizde henüz vizyona girmeyen The Many Saints of Newark filminden sonrasını anlatacak. Film, 1960 sonu ve 1970 başları arasını konu ediniyor. 

    David Chase, The Sopranos prequel dizisini Terry Winter ile birlikte kaleme alıyor. WarnerMedia'nın başında bulunan Ann Sarnoff, henüz bir film mi, yoksa dizi mi çekileceğine karar vermediklerini ifade etti. Ancak Sarnoff'un söylediklerine göre dizi filmi stüdyoya daha cazip geliyor. Bunun en büyük nedeni ise yurt dışında gösterimini yapan The Many Saints of Newark'ın gişe rakamlarının hiç de tatmin edici olmaması. 

    Bilindiği üzere The Sopranos'un Türkiye uyarlaması da çekiliyor. Ay Yapım, HBO yapımı The Sopranos'un haklarını devraldı. Ancak henüz dizi ile ilgili ayrıntılar açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top