Hesabım
    BeIN Connect Dizisi "Fandom"un Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Fandom, Kasım ayı içerisinde platformdaki yerini alacak.

    BeIN Originals dizisi olarak yayın hayatına başlayacak olan Fandom dizisinin tarihi resmi olarak açıklandı. BeIN Connect platformunda izleyici karşısına çıkacak olan dizi, 4 Kasım'dan itibaren yayınlanıyor olacak. Fandom, televizyon dizisi hayranlarının tutkulu hikayesini anlatıyor.

    Fandom, 4 Kasım Perşembe günü itibarıyla beIN Connect'teki yerini alacak. Platform, 4 Kasım tarihinde dizinin ilk 3 bölümünü yayınlayacak. Şahin IrmakTuğçe AltuğEren Vurdem ve Ozan Güçlü'nün başrolünü paylaştığı Fandom Tayfun Güneyer'in yönetmenlik ve senaristliğiyle hayata geçirildi. 

    Fandom'un konusu ise şöyle: Ünlü bir senarist olan Can Aslan, bir gün katıldığı tv programında 9 sezon boyunca senaryosunu yazdığı İhanet Rüzgarı dizisinin sezon sonunda final yapacağını söyler. Bunu duyan dizinin "fandomu" Ferda, Can'ın evine gider ve onu evinin bodrum katındaki sığına hapseder. Can'ın iletişim kurabileceği her şeyi ele geçiren Ferda, Can'ın sosyal medya hesapları üzerinden diziye final yaptırmayacağını duyurur. Ferda, Can'ın yerine dizinin yeni bölümlerini yazarken, bodrum katına hapsolan Can başlarda kızdığı Ferda'nın aslında kendisine büyük bir iyilik yaptığını anlar. Çok geçmeden Ferda ile Can arasında Stockholm sendromu türünde bir aşk başlar.

    OM CONTENT’in genç ve tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk yayın tarihi olan 4 Kasım'da üç bölümünü, sonraki hafta Perşembe ise 2 bölümünü izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top