Hesabım
    Hawkeye Posterinin Yıldızı Lucky the Pizza Dog!

    Marvel dizisi Hawkeye'dan yeni bir poster paylaşıldı.

    Jonathan Igla'nın yaratıcısı olduğu Hawkeye dizisinden yeni bir poster paylaşıldı. Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'in yıldızı olduğu dizinin posterinde, Lucky the Pizza Dog'un ikisinden de daha ilgi çekici bir karakter olduğu görülüyor. Karakteri canlandıran yıldız köpeğimizin gerçek adı ise Jolt the Golden Retriever.

    Marvel'ın hayata geçirdiği Hawkeye dizisi için geri sayım başladı. Kasım ayı içerisinde izleyici karşısına geçecek olan diziden yeni ayrıntılar paylaşılmaya devam ediliyor. Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Hawkeye, WandaVision, Loki ve The Falcon and The Winter Soldier dizilerinin yanında yer alacak.

    Hawkeye dizisi, Noel döneminde geçecek. Clint Barton, ailesi ile birlikte geçmişinden kaçmaya çalışırken daha beter yakalanacak. Ayrıca genç bir kız olan Kate Bishop'ın eğitimini üstlenecek. Clint Barton ve Kate Bishop'ın poster üzerinde yer alan kostümlerine, ayrıca Lucky the Pizza Dog'un tek gözlü olmasına bakıldığı zaman çizgi romanlardan büyük parçaların alındığı görülebiliyor.

    Dizide Vera Farmiga, Kate Bishop'ın annesi olarak karşımıza çıkacak. Tony Dalton, The Swordsman; Fra Fee, Kazi; Zahn McClarnon, William Lopez; Alaqua Cox, Maya Lopez'i canlandıracak. Tabii Jeremy Renner'ı Hawkeye, Hailee Steinfeld'i ise Kate Bishop olarak izleme şansı yakalayacağız.

    Hawkeye, 24 Kasım tarihinde Disney+'taki yerini alacak. İlk hafta 2 bölüm birden yayınlanacak. Ardından ise haftalık olarak yayın hayatına devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top