Hesabım
    The Witcher'ın Yeni Görselinde Geralt, Savaşa Hazır!

    The Witcher 2. sezondan yeni görseller paylaşıldı.

    Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı kitap serisi uyarlaması The Witcher'dan yeni görseller paylaşıldı. Netflix'in büyük beğeni toplayan fantastik dizisi The Witcher, 2. sezonuna hazırlanıyor. Yayınlanan görselde, Geralt of Rivia'nın savaşa hazır olduğunu görüyoruz.

    The Witcher, Aralık ayı içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. Dizinin 2. sezonu için geri sayım başladı. Bu sırada da birçok ayrıntı paylaşılmaya devam ediyor. Yeni sezonda Ciri ve Geralt'ın buluşma anından sonra yaşananları izleyeceğiz. Dizinin ilk sezonu Sodden Hill Savaşı ile sona ermişti. Yennefer'in savaşta ölümle karşı karşıya kaldığını, Ciri'nin ise Geralt ile buluştuğunu görmüştük. Ciri'nin ileride bir Witcher olacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Bu sezonda karakteri savaşırken göreceğiz.

    Lauren Schmidt Hissrich'in yaratıcısı olduğu The Witcher, Netflix'in en popüler dizilerinden biri olarak yerini alıyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında Geralt of Rivia rolüyle Henry Cavill'ın yanı sıra Ciri rolüyle Freya Allan, Yennefer rolüyle Anya Chalotra yer alıyor. Ayrıca Geralt'ın Witcher eğitmeni Vesemir'i izleme şansı yakalayacağız. Karakteri Kim Bodnia canlandıracak. Vesemir'in gençlik hikayesini Nightmare of The Wolf anime filminde izlemiştik.

    Kitap serisi ve dünya çapında popüler oyunları olan The Witcher'ın konusu ise şöyle: The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

    The Witcher kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski, Geralt'ı Henry Cavill'ın canlandırmasının önemli olduğunu belirtmişti. Tıpkı Lord of The Rings'in Aragon'unun sonsuza kadar Viggo Mortensen olacak olması gibi Cavill da sonsuza kadar Geralt olarak kalacak. The Witcher 2. sezon 17 Aralık'ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top