Hesabım
    Percy Jackson Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

    Percy Jackson dizisinin pilot bölümü için bir yönetmenle anlaşıldı.

    Percy Jackson and The Olympians'ın dizi olacağı haberi geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Disney+ tarafından kitaptan uyarlanarak hayata geçirilecek olan dizinin pilot bölüm yönetmeni ile anlaşma imzalandı. Açıklamalara göre James Bobin, Percy Jackson and The Olympians dizisinin ilk bölüm yönetmeni olacak.

    Rick Riordan'ın yazarı olduğu Percy Jackson serisi 2010'lu yıllarda film serisine dönüştürülmesinin ardından bir Disney+ dizisi oluyor. Şimdi ise yeni bir habere göre dizinin pilot bölüm yönetmeni belli oldu. Yönetmen, Dora and the Lost City of Gold ile başarı yakalayan James Bobin olacak. Bobin ayrıca The Muppets, Muppets Most WantedAlice Through the Looking Glass gibi yapımlara imzasını atmıştı. Bu haberi açıklayan isim ise Rick Riordan oldu. Yazar, blogunda Bobin'i öven sözlere yer verdi.

    Percy Jackson serisi, babasının Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon ve annesinin ise sıradan bir insan olduğu Percy adındaki gencin fantastik ve mitoloji karışımı hikayesini anlatıyor. Percy Jackson'a ait bugüne kadar 2 film hayata geçirildi. 2010 yapımı Şimşek Hırsızı ve Canavarlar Denizi bu filmleri oluşturdu. Filmlerin başrolünü ise Logan Lerman canlandırdı. Filmlerde ona Alexandra Daddario eşlik etmişti. Percy Jackson and The Olympians dizisinde başrolü kimin üstleneceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top