Hesabım
    HBO Dizisi Succession 4. Sezon Onayını Aldı!

    Succession hayranları için iyi haber geldi.

    Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu Succession dizisi, 3. sezonu ile izleyici karşısına çıktı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, şimdiden 4. sezon onayını aldı. 2 yıllık pandemi bekleyişinden sonra izleyici kitlesi sevindirilecek gibi görünüyor.

    HBO Max ekranlarında izleyici karşısına çıkan Succession dizisi, Warner Media'yı sevindiren yapımlardan biri oldu. Stüdyo, Succession'a 4. sezon onayını resmi olarak verdi. Her bir bölümü ayrı bir heyecan yaratan dizi, 17 Ekim'den beri platformda yayınlanıyor. Açıklamalara göre 3. sezon şimdiden 1.4 milyon kişi tarafından izlendi. HBO'nun yardımcı yürütücü yapımcısı Francesca Orsi, Jesse Armstrong'un her sezonda ne kadar büyük bir başarı yakaladığından bahsederek Succession'ın yeni bir sezonu daha hak ettiğini söyledi: "Bu sezon şüphesiz ki bir istisna içermiyor ve gelecek sezonda nelerin sergileneceğini görmek için daha heyecanlı olamazdık."

    Succession'ın 3. sezonunda Jeremy StrongSarah SnookAlan RuckNicholas BraunBrian CoxKieran Culkin ve Matthew Macfadyen'in yanı sıra Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Zoë Winters, Jeannie Berlin, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis ve Dasha Nekrasova yer alıyor.

    Succession'ın 3. sezonundan yalnızca 2 bölüm izleyici karşısına çıktı. 3. bölüm 31 Ekim tarihinde platformdaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top