Hesabım
    Cadılar Bayramı'nda Jaskier, Witcher Oldu!

    Hayranların gözdesi olan Jaskier'in Cadılar Bayramı kostümü The Witcher oldu.

    Fantastik uyarlama dizi The Witcher'dan yeni bir poster paylaşıldı. 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan The Witcher'dan Cadılar Bayramı özel posteri yayınlandı. Jaskier'e yakından göz atmamızı sağlayan poster, esasen bir parodi poster. Çünkü Witcher'ın arkadaşı olan ve hiçbir dövüş yeteneği olmadığı bilinen Jaskier'i Witcher olarak görüyoruz.

    Yılın en spooky günü olan Cadılar Bayramı, birçok farklı ana tanıklık etmemize neden oldu. Bunlardan biri de The Witcher dizisinin Jaskier'inin Witcher olması oldu. The Witcher 2. sezonun yayınlanmasına iki aydan az bir süre kala yeni bir tanıtım posteri paylaşıldı. Posterin orijinalinde Geralt, Yennefer ve Ciri yer alıyordu. Üç karakterin yerine de Jaskier yerleştirildi.

    The Witcher dizisinin 2. sezonunda MyAnna Buring'in canlandıracağı Tissaia de Vries'ı ve Adjoa Andoh'nun canlandıracağı Nenneke'yi izleyeceğiz. İki karakter de Geralt'ın yeni dostları olacak. Dizinin yıldızları arasında Henry Cavill'ın yanı sıra Ciri rolüyle Freya Allan, Yennefer rolüyle Anya Chalotra ve Jaskier'i canlandıran Joey Batey gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Yasen Atour, Agnes Bjorn, Graham McTavish, Aisha Fabienne RossBasil Eidenbenz ve Media Simson'ı izleyeceğiz.

    The Witcher'ın 2. sezonu birçok dramaya tanık olmamızı sağlayacak. Dizinin ilk sezonu Sodden Hill Savaşı ile sona ermişti. Yennefer'in savaşta ölümle karşı karşıya kaldığını, Ciri'nin ise Geralt ile buluştuğunu görmüştük. Şimdi ise Yennefer ve Ciri'nin yer aldığı iki yeni poster yayınlandı. Ciri'nin elindeki kılıç, karakterin ileride bir Witcher olacağına işaret ediyor.

    The Witcher 2. sezon 17 Aralık'ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top