Hesabım
    Carol Baskin, Tiger King Davasını Kaybetti

    Tiger King'in 2. sezonundan yeni gelişmeler!

    Eric Goode ve Rebecca Chaiklin'in yönetmen koltuğuna oturduğu Tiger King'in 2. sezonuyla ilgili yeni gelişmeler var. Açıklamalara göre belgeselin odaklarından biri olan Carole Baskin, Netflix'e dava açtı. Baskin ve kocasının, Netflix'i ve yapım şirketi Royal Goode Productions'ı dava etmesinin ardından mahkeme Baskin'i haksız buldu.

    Carole Baskin'in dava gerekçesi, Netflix'in izinsiz olarak Big Cat Rescue CEO'sunun görüntülerini kullandığı iddiasıydı. Mahkeme yargıcından şu açıklama geldi: "Mahkeme, Baskin'in hayal kırıklığını anlıyor olsa da, davalıların Baskin'in görüntülerini kullanıyor olmasında herhangi bir ani maddi zarar görmemiştir. Önemli olan kısım, mahkeme davalıların cevap verme fırsatı bulmasından önce yapılması gerektiği üzere Baskin'in yasaklama emri çıkartma konusunda hukuki bir hakka sahip olmadığı sonucuna varmıştır."

    Belgesel dizinin konusu ise şöyleydi: Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır. Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olacaktır.

    Tiger King'in ilk sezonu Netflix'te olay yaratmıştı. 2. sezonu ise 17 Kasım tarihinde platformdaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top