Hesabım
    Guy Pearce ve Damian Lewis Başrollü "A Spy Among Friends"den İlk Görsel

    Mini dizi A Spy Among Friends, izleyici karşısına çıkmaya hazır.

    Yeni ajan dizisi A Spy Among Friends'den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Başrolünde Damian Lewis ve Guy Pearce'ın yer aldığı dizinin görsellerinde ikiliyi görüyoruz. New York Times çok satanlar listesinde yer alan kitaptan uyarlama olan A Spy Among Friends, derin bir arkadaşlığı konu edinecek.

    A Spy Among Friends, bir İngiliz ajanı ve bir çift taraflı Rus ajanı olan Philby'ın hikayesini anlatıyor. Philby, İngiliz İstihbarat Servisi ajanı olan Elliot ile yakın arkadaştır. İkilinin arasındaki olup bitenler Soğuk Savaş döneminde İngiliz ve Amerikan istihbaratında, ayrıca Rusya'ya karşı oynanan oyunlarda ortalığı karıştıracaktır. 

    Dizinin yıldız oyuncularından Damian Lewis'i Billions ve Homeland yapımlarından tanıyoruz. Oyuncu son olarak Billions'tan ayrılmıştı. Guy Pearce ise Memento ve Mare of Easttown gibi yapımlarla akıllara kazınmıştı. A Spy Among Friends'in oyuncu kadrosunda Lewis ve Pearce'ın yanı sıra Anna Maxwell MartinStephen Kunken ve Adrian Edmondson yer alıyor. 6 bölümden oluşan A Spy Among Friends, İngiltere'de BritBox üzerinden yayın hayatına başlayacak. Amerika'da ise Spectrum üzerinden izlenebilecek. Dizinin 2022 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top