Hesabım
    Disney'den Kalpleri Isıtacak Yeni Yıl Filmi: "En Büyük Sihir Ailedir"

    En Büyük Sihir Ailedir kısa filmi yayında!

    Disney'in yeni yıl filmi dünya çapında yayınlandı. Dünyayla aynı anda Türkiye'de de izleyici karşısına çıkan animasyon türündeki film, kalpleri ısıtmaya yetecek derecede dramatik olmasıyla beğeni topluyor. Disney'in bu sıcak aile ortamına konuk eden yeni yıl filmi "En Büyük Sihir Ailedir" adını alıyor.

    Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Disney, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı kucaklamak için bir kampanya filmi hazırladı. Bu yılın filminde, "bir arada aile olabilmenin önemi ve birlikte yaratılan mutlu anları yüceltebilme" temasının hakim olduğu görülüyor. Yeni bir yıla aile boyu mutlu bir şekilde girilebileceğini vurgulayan "En Büyük Sihir Ailedir" başlıklı film, 45 farklı ülkede yayınlandı.

    Yeni yıl kampanya filminde seslendirilen müzik ise Gregory Porter'a ait. Love Runs Deeper adını alan şarkıyı seslendiren müzisyen Porter'ın iki Grammy ödülü sahibi olduğu biliniyor. Ayrıca bu yıl Disney, yeni yıl kutlamaları kapsamında Make-A-Wish derneğine 2 milyon doların üzerinde bağış yapmayı planlıyor. 31 Aralık 2021 tarihinde piyasaya sunulacak olan şarkıyı bu tarihten önce satın alan herkes de Make A Wish derneğine yardımda bulunmuş olacak.

    Hayal gücü ve merak duygularını harekete geçiren kampanya filminin sahibi Disney, geçtiğimiz yıl da Lola isimli filmi izleyici karşısına çıkarmıştı. Yeni yıla şimdiden hazırız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top