Hesabım
    Carrie Bradshaw'un New York'taki Evi Kiralanabilecek

    Sadece 23$'a, Sex and The City'nin meşhur evinde kalınabilecek.

    Bir döneme damgasını vuran HBO dizisi Sex and The City, gündemden düşmüyor. Mini devam dizisi And Just Like That'i merakla beklerken yeni bir haber paylaşıldı. Warner Bros ve Airbnb ortaklığında bir proje hayata geçirildi. Açıklamalara göre Sex and The City karakterlerinden Carrie Bradshaw'un evinin bir replikası yapıldı ve kiralanmaya açıldı.

    New York'u ziyaret etme şansına sahip olanlar ya da orada yaşayanlar, Carrie Bradshaw'ın evinde kalabilme fırsatını yakalayacaklar. Söylenenlere göre dairede kalmanın ücreti yalnızca 23$. Aylık olarak kiralamak isteyenler ise 750$ ödemek durumunda kalacak. Upper East Manhattan'da bulunan ev, pek lüks sayılmazdı. Son derece küçük, ama şehir hayatıyla iç içe olan ev, sanat tabloları ve vintage dergilerle donatılmıştı.

    Warner Bros, Carrie'nin evini kiralama fikrimi bir tanıtım kampanyası olarak kullanıyor. Sex and The City'nin devam dizisi And Just Like That'in gösterimleri başlamak üzereyken böylece dizinin popülerliği yeniden gündeme gelmiş oluyor. And Just Like That 10 bölümden oluşacak. HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlamıştı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görülmüştü. Sex and The City, bir köşe yazarı olan Carrie Bradshaw'un yazılarına konu yaptığı ilişkileri gözler önüne seriyordu. 

    Dizide Samantha karakterinin yer almayacağı biliniyor. Nedeni ise Sarah Jessica ParkerKristin Davis ve Cynthia Nixon'ın, Kim Cattrall ile arasının son derece kötü olması. And Just Like That'te karakterlerimizin partnerleri Chris NothDavid Eigenberg ve Evan Handler'ı izleme şansı bulacağız.

    And Just Like That, Aralık ayı içerisinde HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top