Hesabım
    La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım'dan Yeni Fragman!

    Netflix, La Casa De Papel'den yeni bir fragman paylaştı.

    Aralık ayı içerisinde yayınlanacak olan La Casa De Papel 5. sezon 2. kısımdan Band of Horses'dan The Funeral eşliğinde yepyeni bir fragman paylaşıldı. İzleyeceğimiz bu bölümler, meşhur soygunun sonunu getirecek. Netflix'te yayınlanan İspanyol dizisi, hayranlarına veda edecek.

    La Casa De Papel'in 5. sezon 1. kısmı geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanmıştı. Dünya çapında birçok hayrana sahip olan Ursula Corbero'nun canlandırdığı Tokyo karakterinin ölümüne tanıklık etmiştik. Tokyo, kendini feda ederek takım arkadaşlarının kurtulması için zaman kazandırmıştı. Tüm bu olanların ardından ekibin sonunun ne olacağı merakla beklenmeye başladı. 5. sezon 2. kısım, akıllardaki tüm sorulara çözüm getirmeye hazırlanıyor.

    La Casa De Papel, eksilen yıldız oyuncuları arasında  Álvaro MorteÚrsula Corberó, Itziar ItuñoMiguel HerránJaime LorenteEsther AceboEnrique Arce'yi bulunduruyor. Dizinin ilk sezonunu 2017 yılında izlemiştik. İlk sezonuyla hayranların kalplerini fetheden dizi, kısa sürede dünya çapında başarı yakalamıştı. Dizinin adına temalı dükkanlar, restoranlar, kafeler açılmış, soygun sırasında kullanılan kostümleri giymeyen kalmamıştı.

    Netflix'in popüler dizisi La Casa De Papel'in son bölümleri 3 Aralık tarihinde platformdaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top