Hesabım
    Elizabeth Debicki ''The Crown'' Setinde Lady Diana'nın İntikam Elbisesi ile Görüntülendi

    Merakla beklenen dizinin beşinci sezonunda Lady Diana'yı canlandıracak olan Elizabeth Debicki, Diana'ya olan benzerliğiyle dikkat çekti.

    İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in tahta geçmesinden başlayarak kraliyet ailesinin yaşantısını anlatan Netflix draması The Crown'ın beşinci sezonu 2022'de yayınlanacak. Yeni sezonda Lady Diana'yı Avustralyalı oyuncu Elizabeth Debicki canlandıracak. Dizinin setinden basına sızan fotoğraflarda Debicki, Diana'nın ''intikam elbisesi'' olarak anılan ikonik siyah elbisesi ile görülüyor. 

    Lady Diana, 1994 yılında, İngiliz basınında Prens Charles'ın sadakatsizliğinin gündeme gelmesinin ardından katıldığı bir davette, kraliyet ailesinin giyim kurallarına uymayan omuzları açık siyah bir elbise ile görüntülenmişti. Lady Diana'nın ikonikleşen siyah elbisesi ile basına fotoğraflar verdiği günün akşamında kraliyet ailesi tarihinde bir ilk yaşandı. Prens Charles'ın, Diana'ya sadık olup olmadığı sorusunda ''evliliğimiz onarılamayacak noktaya gelene kadar sadıktım'' yanıtını verdiği röportaj televizyonda yayınlandı. Kraliyet ailesindeki sadakatsizliğin birinci ağızdan doğrulanmasıyla, Lady Diana'nın davetteki çarpıcı görüntüsü bir intikam mesajı olarak kabul edildi ve meşhur siyah elbise ''intikam elbisesi'' olarak adlandırıldı. 

    The Crown'ın dördüncü sezonu kraliyet ailesinin 1979-1990 yılları arasındaki yaşantısını ve Lady Diana (Emma Corin) ile Prens Charles'ın (Josh O'Connor) evliliğinin başlangıcını anlatıyordu. Beşinci sezonda ise Debicki'nin canlandıracağı Diana ve The Wire dizisinin yıldızı Dominic West'in canlandıracağı Prens Charles'ın evliliğindeki kırılmaları izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top