Hesabım
    Dolly Parton, ‘Grace and Frankie’nin Final Sezonu Kadrosunda

    Parton, ikonik diziye konuk olarak geliyor

    Jordan Strauss/AP

    Netflix, Dolly Parton'ın 'Grace and Frankie'nin yedinci ve son sezonunda konuk oyuncu olacağını duyurdu. Ancak, yayıncı, kimi oynayacağını ve yıldızlar Jane FondaLily Tomlin ikilisiyle nasıl etkileşime gireceğini açıklamadı. Dizide, Fonda ve Tomlin, kocaları (sırasıyla Martin Sheen ve Sam Waterston tarafından oynanan) eşcinsel olduklarını açıklayıp kadınları birbirleri için terk ettiklerinde hayatlarının alt üst olduğunu bulan itibarlı karakterleri oynuyorlar.

    June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Baron Vaughn, Ethan Embry ve Peter Gallagher, son sezondaki rollerini yeniden canlandıracaklar. “Grace and Frankie”nin 16 bölümden oluşan final sezonunun ilk dört bölümü bu yılın başlarında yayınladı ve geri kalanı 2022'de başlayacak. Dizi, toplam 94 bölümle kapanacak ve Netflix'in en uzun süredir devam eden orijinali olacak. 

    Baş yapımcılar Marta Kauffman ve Howard J. Morris; Fonda, Tomlin, Robbie Tollin, Hannah KS Canter, Marcy Ross, Paula Weinstein, David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost ile birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor. Dizinin yapımcılığını Skydance Television üstleniyor. Dolly Parton, son olarak Christmas on the Square filminde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top