Hesabım
    Alanis Morissette'nin Hayatı Dizi Oluyor

    ABC, Alanis Morissette'nin hayatından esinlenen komedi dizisi ''Relatable'' için hazırlıklara başladı

    Kanadalı şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve oyuncu Alanis Morissette'nin hayatından esinlenen bir komedi dizisi için hazırlıklara başlandı. Dizinin, Morissette'den esinlenerek yaratılan ana karakteri evli ve üç çocuklu eski bir rock yıldızı olacak. Gençliğinde, kadınların ve gençlerin öfkesini yansıtan şarkılarla uluslararası bir üne kavuşan ve ''kuşağının sesi'' olarak anılan karakterin, 40'lı yaşlarına odaklanılacak ve bir zamanların rock yıldızının, yeni nesle kendi şarkılarını dinletememesi anlatılacak. 

    Ana karakter ve dizideki hikayeler için Alanis Morissette'nin kişiliğine ve hayatına başvurulacak olsa da diğer karakterlerin tamamen kurmaca olacağı ve dizinin biyografik bir nitelik taşımayacağı belirtildi. ABC'de yayınlanacak dizinin adının ''Relatable'' olacağı açıklandı, yayın tarihi ile ilgili ise henüz bir bilgi yok. 

    Dizinin senaryosunu, aynı zamanda dizinin yaratıcıları Elizabeth Beckwith ve Christopher Moynihan yazıyor.  Müziklerini ise Grammy ödüllü Morissette besteleyecek. Alanis Morissette, 1999 yılında Melekler Şehri ve 2006 yılında Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap filmleri için bestelediği şarkılarla Altın Küre adayı olmuştu. 

    1995 yılında çıkardığı Jagged Little Pill albümü, dünyanın en çok satan çıkış albümü olan Morissette'nin dokuzuncu stüdyo albümü geçtiğimiz yıl yayınlandı. Jagged Little Pill'in ilham verdiği aynı adlı müzikal de 2019'dan beri Broadway'de sahneleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top