Hesabım
    ''Extrapolations'' Dizisine Yeni İsimler Dahil Oldu

    Küresel ısınma konulu ''Extrapolations'' dizisine Edward Norton, Indira Warma, Keri Russel, Cherry Jones ve Michael Gadolfini dahil oldu.

    The Bourne Ultimatum, The Informant!, Contagion, Side EffectsThe Report ve son olarak The Laundromat filmlerinin senaryolarına imza atan Scott Z. Burns'ün, küresel iklim değişikliğini konu alan antoloji serisi 2022'de Apple TV Plus'ta yayınlanacak. Çekimlerine başlanan dizinin oyuncu kadrosuna ünlü isimler katılmaya devam ediyor. 

    Açıklanan bilgilere göre diziye yeni katılan Edward Norton, Jonathan Chopin adında bir bilim insanını canlandıracak. Son olarak The Many Saints Of Newark filminde, The Sopranos dizisinin ana karakteri olan Tony Soprano'nun gençliğini canlandıran Michael Gandolfini ise Jonathan Chopin'in bilgisayar programcısı oğlu Rowan Chopin karakterine hayat verecek.

    Game of Thrones'taki Ellaria Sand karakteri ile dikkat çeken Indira Varma da diziye dahil olan isimler arasında. Varma, Etrapolations'ta Gita Mishra adında bir muciti oynayacak. Açıklanan diğer isimlerden Keri Russel, Olivia Drew adında bir kiralık katili; Cherry Jones ise ABD başkanını canlandıracak.

    Dizinin oyuncu kadrosunda halihazırda yer alan oyuncular arasında ise Meryl Streep, Kit Harington, Sienna Miller, Gemma Chan, Tobey Maguire, Marion Cotillard, David Schwimmer, Tahar Rahim, Matthew Rhys, Daveed Diggs, Adarsh GouravForest Whitaker ve Eiza Gonzalez gibi deneyimli isimler dikkat çekiyor.

    Sekiz bölümden oluşacak olan Extrapolations'ta gezegenimizin yaşadığı değişikliklerin aşk, inanç, iş ve aileyi kişisel ölçekte nasıl etkilediği anlatılacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top