Hesabım
    Squid Game'in Devamı İçin İlk Resmi Açıklama Geldi

    Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk'tan ilk açıklama

    Squid Game”in yeni sezonu yolda Yaratıcı Hwang Dong-hyuk, geçtiğimiz birkaç ay içinde Netflix için küresel bir fenomen haline gelen Kore draması için Los Angeles'ta bir gösterim ve soru-cevap etkinliğine katıldı ve yeni sezon planlarını doğruladı. Hwang; "İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi vardı. Bu yüzden neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum ama gerçekten ikinci bir sezon olacağını söyleyeceğim. Şu an kafamda. Şu anda planlama sürecindeyim.” dedi.

    Hwang, büyük başarının devamı hakkında herhangi bir somut ayrıntı vermek için henüz çok erken olduğunu söyleyerek beklentileri yumuşattı ve Netflix, henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yine de Hwang, başrol oyuncusu Lee Jung-jae'nin ana karakter Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söyledi, “Bence bunun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken. Bu yüzden sana söz veriyorum, Gi-hun geri dönecek. Dünya için bir şeyler yapacak.” dedi.

    Eylül ayında Netflix'te gösterime girdikten sonra, "Squid Game" dünya çapında milyonlarca hayranı hızla topladı ve haftalarca Netflix'in en popüler 10 şov listesinde 1 numarada kaldı. Geçen hafta itibariyla, Nielsen'e göre zaten 3 milyar dakikadan fazla izlendi. Dizinin galasından sonra, eylül ayının sonlarında ise Hwang, ikinci sezonu çekecekse bir yazar odası ve birden fazla yönetmen çalıştırmayı düşüneceğini söyledi.

    Hwang, daha önceki açıklamasında; “Squid Game 2' için iyi geliştirilmiş planlarım henüz yok. Bunu düşünmek bile oldukça yorucu ama eğer yapacak olsaydım, kesinlikle tek başıma yapmazdım. Bir yazar odası kullanmayı düşünürdüm ve birden fazla deneyimli yönetmen isterdim.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top