Hesabım
    Antoloji Serisi 'Super Pumped'ın İlk Sezonundan Tarih Duyurusu

    İlk sezon, Uber'in yükselişini ve sorunlarını gün yüzüne çıkaracak.

    Sonunda Super Pumped almanın zamanı geldi! Showtime, yeni gelecek dizi için bir yayın tarihi belirledi. Antoloji dizisi, modern tarihin akışını değiştiren varlıklı girişimcilerin ve yaratımlarının hayatlarını anlatacak ve ilk sezon, Joseph Gordon-Levitt tarafından oynanan Uber CEO'su ve kurucu ortağı Travis Kalanick'in etrafında dönecek.

    Super Pumped: The Battle For Uber olarak adlandırılan ilk sezon, 27 Şubat 2022'de başlayacak. Başlıktaki "savaş", dizinin yolculuk paylaşımı uygulamasının yol açtığı hem iyi, hem de kötü yönleri ele alacağını gösteriyor. İzleyici, finansal piyasada, bir bütün olarak toplumda ve ayrıca Uber'in varlığı boyunca uğraşmak zorunda kaldığı iç çatışmalarda gezinecek. Kalanick rolünde Gordon-Levitt'in yanı sıra Super Pumped: The Battle For Uber'de ayrıca The Huffington Post'un kurucu ortağı ve Thrive Global CEO'su Ariana Huffington rolünde Uma Thurman, Apple CEO'su Tim Cook rolünde Hank Azaria ve Uber kurucu ortağı Bill Gurley rolünde Kyle Chandler yer alıyor.

    Diğer oyuncular arasında, Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thébaud, Babak Tafti, Darren Pettie, Noah Weisberg, Mark Gessner, Kerry Bishé ve Joel Kelley Dauten bulunuyor. Antoloji serisinin ilk sezonu, yazar Mike Isaac'in aynı adlı çok satan kitabından uyarlandı. Super Pumped: The Battle for Uber'in yönetmenliğini Brian Koppelman (Billions), Beth Shacter (Soundtrack) ve David Levien (Ocean's Thirteen) üstlenecek.

    Showtime, Super Pumped: The Battle for Uber'in prömiyerini 27 Şubat 2022'de yapacak. Resmi özete göre, Dizi, Silikon Vadisi'nin en başarılı ve en yıkıcı tek boynuzlu atlarından biri olan Uber'in hikayesini anlatıyor. Kalanick'i (Gordon-Levitt) ve onun akıl hocası Gurley (Chandler) ile ara sıra çalkantılı ilişkisini konu alan SHOWTIME serisi, Silikon Vadisi'nin iniş ve çıkışlarını somutlaştıran, yeni başlayan nakliye şirketinin roller-coaster yolculuğunu betimleyecek. Küresel teknoloji başkentinde meydana gelen radikal kargaşanın ortasında bile, Uber, öngörülemeyen sonuçlarla dalgalanan iç ve dış savaşları içeren hem harika hem de uyarıcı bir hikaye olarak öne çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top