Hesabım
    "Outlander"ın Altıncı Sezonundan Jenerik Paylaşıldı

    Dizi, yeni sezonuyla yine iddialı geliyor!

    Starz, Outlander'ın uzun zamandır beklenen altıncı sezonunun yayın tarihini açıkladıktan sonra, yeni sezonun jenerik videosunu paylaştı. Ayrıca, 6. sezon müzikleri, dizinin unutulmaz güzellikteki tema şarkısının yeni bir yorumunu içeriyor. Şarkının bütün bir koro tarafından söylenen 5. sezon versiyonunun veya nefes kesici bir solo içeren önceki dört sezonun aksine, altıncı sezon şarkısı bir erkek ve bir kadın arasındaki düetten oluşuyor.

    Bu durum, belki de Outlander'ın başrol çifti Jamie (Sam Heughan) ve Claire (Caitriona Balfe) arasındaki ortaklığın sürekli belirsiz bir bölgeye doğru ilerlerken güçlendirilmesine atıfta bulunuyor. 6. Sezon sekansı, ilk sezondan bu yana oyunların temel taşı olan çekimlerin yanı sıra Fraser's Ridge çevresinden birkaç yeni sahne içeriyor. Claire'in bir tüfek kullandığını, onunla Jamie arasında bazı samimi anlar yaşandığını, Jamie'nin yeğeni Ian'ın ateşin yanında oturduğunu, Roger'ın duada diz çöktüğünü, Marsali'nin çıkrığın başında olduğunu ve Jamie ile Claire'in Kuzey tepelerine bakan son çekimini görüyoruz.

    Outlander'ın beşinci sezonu, bazıları Diana Gabaldon'ın kitap serisinin hayranları tarafından beklenen, bazıları ise serinin beşinci kitabı The Fiery Cross'tan daha ileriye atlayan birçok dönüşle sona erdi. Fraser'lar, Lionel Brown'ın (Ned Dennehy) tepeye ve Claire'e saldırısıyla uğraşırken, altıncı sezon, bir önceki sezonun bizi bıraktığı yerden devam edecek. Fraser ailesi, ufukta beliren yeni tehditlerle birlikte, kişisel travmayı her zaman olduğu gibi adım adım ele alacak.

    Gabaldon'ın altıncı kitabı A Breath of Snow and Ashes'a dayanan yeni sezon, Devrim Savaşı'nın Claire ve Jamie'yi nasıl etkilediğine ve ailelerini korumak için vermeleri gereken kararlara odaklanacak. 6. Sezon tanıtım fragmanında Claire, "Başlıyor, bir fırtına, savaş, neredeyse burada." diyerek neyin geldiğini hissedebiliyor. Dış tehditler, Claire ve Jamie'nin inşa ettiklerini yıkmaya ve parçalamaya devam edecek, ancak, her zaman sevdiklerini korumak için gerekeni yaptılar. Outlander, Sezon 5'in rekor sayıda izleyiciye ulaşmasının ardından yedinci sezon onayı aldı. Outlander'ın altıncı sezonu, 6 Mart 2022'den itibaren yalnızca Starz'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top