Hesabım
    "Chucky", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Chucky'nin TV macerası yoluna devam edecek!

    Chucky”, USA Network ve Syfy tarafından ikinci sezon için yenilendi. “Child's Play” korku filmi serisinden uyarlanan dizinin ilk sezon finali bugün (30 Kasım) yayınlanacak. Yeni sezon, ara vermeden 2022'de başlayacak. Dizinin yaratıcısı, yapımcısı ve baş yapımcısı Don Mancini, “Chucky ile ikinci bir kukla kargaşası sezonunun iplerini çekmeye başlamaktan dolayı heyecan duyuyoruz. USA Network, SYFY ve UCP'deki ortaklarımıza inanılmaz destekleri ve 'Chucky'yi her zamankinden daha büyük bir şekilde küçük ekrana getiren rehberlikleri için çok teşekkür ederiz. Ve hayranlara, Chucky hala ölmeyen teşekkürlerini gönderiyor ve bir mesaj gönderiyor: 'Bu bitmedi, uzak bir ihtimal değil. 2022'de arkanızı kollasanız iyi olur!” dedi.

    Dizide, eski bir oyuncak bebek, bir banliyö satışında ortaya çıkınca pastoral bir Amerikan kasabası kaosa sürüklenir. Yakında herkes, kasabanın derin ikiyüzlülüklerini ve gizli sırlarını ortaya çıkarmaya başlayan bir dizi korkunç cinayetle boğuşmak zorunda kalacak. İlk sezonda Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind ve Teo Briones yer alırken, Brad Dourif filmlerde olduğu gibi Chucky'nin seslendirmesini yapıyor.

    Yinelenen oyuncu kadrosunda Devon Sawa ve Jennifer Tilly yer alıyor. Mancini, üçünün yönetmenliğini yaptığı serideki yedi filmin tümünü kaleme almasıyla tanınıyor. Filmleri televizyona uyarladı, ayrıca showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. David Kirschner, Nick Antosca, Alex Hedlund ve Harley Peyton da baş yapımcılar olarak görev alıyor. UCP stüdyo olarak hizmet veriyor.

    “Chucky”, her ikisi de NBCUniversal çatısı altında bulunan hem Syfy hem de USA Network'teki birkaç orijinal senaryolu diziden biri. USA, geçtiğimiz günlerde, suç draması “The Sinner”ın dördüncü sezonunun 1 Aralık'ta tamamlanmasının ardından tamamen sona ereceğini duyurdu. ABD'de teknik olarak hala “Dirty John” kadrosunda yer alıyor, ancak gösterinin üçüncü sezonu resmi olarak onaylanmadı. Syfy'da ayrıca, Alan Tudyk'in başrolde olduğu “Resident Alien” dizisi ve yakın zamanda vizyona giren korku draması “Day of the Dead” var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top