Hesabım
    Cara Delevingne, ‘Only Murders in the Building’in Kadrosunda

    Delevingne, ikinci sezonda düzenli bir olde yer alacak

    Dominique Charriau/Getty Images

    Hulu'nun Only Murders in the Building dizisinin ikinci sezonu şekillenmeye başlıyor. Cara Delevingne de gizemli komedinin kadrosuna katıldı. Manken, aktris (Carnival Row) ve müzisyen Delevingne, sanat dünyasının içinde sofistike biri olarak tanımlanan ve gizemin içine düşen Alice adında bir karakteri canlandıracak.

    Delevingne, ikinci sezonda diziye geri dönen Steve Martin (aynı zamanda diziyi birlikte yaratan), Martin Short, Selena GomezAaron Dominguez ve Amy Ryan'ın karşısında rol alacak. Hulu, Only Murders in the Building'in en çok izlenen orijinal komedi dizisi olduğunu söylüyor ama diğer platformlar gibi elimizde bunu ölçebilecek net bir veri yok.

    Dizi, ekim ayı başlarında sona eren sezonu sırasında Nielsen'in ilk 10 listesinde birkaç kez yer aldı. Hulu, diziyi ilk sezonunun ortasında yeniledi. Disney'in 20th Television şirketi stüdyo olarak hizmet veriyor. Martin ve John Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, This Is Us yaratıcısı Dan Fogelman (20th ile uzun soluklu, genel bir anlaşmaya sahip) ve Jess Rosenthal ile dizinin yaratıcılığını ve baş yapımcılığını üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top