Hesabım
    Sylvester Stallone, Yeni Dizi İçin Usta İsimlerle Çalışacak

    Stallone, ödüllü senarist ve yönetmenlerle bir araya geliyor!

    Sylvester StalloneTaylor Sheridan ve Terence Winter'dan gelen Paramount Plus dramasında başrolü üstlenecek. Günümüzde geçen dizi, İtalyan mafya ailesini, modernize edilmiş Kansas City, Missouri'de yeniden kurmak gibi şaşırtıcı bir görevle karşı karşıya kalan efsanevi New York City gangsteri Sal'ı (Stallone) takip ediyor. Sal, güce giden alışılmadık yolda onu takip eden şaşırtıcı ve şüpheci olmayan karakterlerle karşılaşır.

    Hem Sheridan, hem de Winter, Winter'ın showrunner olarak görev yaptığı “Kansas City”nin yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Bir yazar odası şu anda çalışmalara devam ediyor. Stallone, başrolün yanı sıra baş yapımcı olarak da yer alacak ve 101 Studios'tan David C. Glasser, Ron Burkle ve Bob Yari de diğer yapımcılar olarak yer alacak.

    Dizi, Stallone'un kariyerinin ilk düzenli televizyonu yapımı olacak. En çok “Rocky”, “Rambo” ve “Expendables” film serilerine liderlik etmesiyle tanınıyor. Orijinal “Rocky”deki çalışmasıyla Stallone, hem en iyi erkek oyuncu, hem de en iyi orijinal senaryo dalında Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi. 2016 yılında Michael B. Jordan'la birlikte oynadığı “Creed”de Rocky rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Stallone'un diğer önemli film rolleri arasında “Tango and Cash”, “Demolition Man” ve “Cliffhanger” yer alıyor.

    “Kansas City”, Sheridan'ın ViacomCBS ile yaptığı zengin genel anlaşmayı şubat ayında uzatmasından bu yana kurduğu en son senaryolu dizi. Sheridan'ın hit Paramount Network dizisi “Yellowstone”a ek olarak, 19 Aralık'ta Paramount Plus'a gelecek olan “1883” prequel dizisi de var. En son, Sheridan'ın Jeremy Renner liderliğindeki draması “Mayor of Kingstown”, 14 Kasım'da gösterime girdi. Winter, tümü HBO'da yayınlanan “The Sopranos”, “Boardwalk Empire” ve “Vinyl” gibi dizilerdeki çalışmaları ile tanınıyor. En iyi uyarlama senaryo dalında Akademi Ödülü adaylığı kazandığı “The Wolf of Wall Street” gibi filmler yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top