Hesabım
    Apple TV Plus, "Invasion"a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Müjdeli haber, ilk sezon finali yaklaşırken geldi

    Apple TV Plus, daha uzun bir "İstila" için uğraşıyor. iPhone yapımcısının yayın platformu, dünyanın dört bir yanından uzaylıların Dünya'yı istilasına kapılmış karakterleri betimleyen bir bilim-kurgu draması Invasion'a ikinci sezon onayı verdi. Simon Kinberg ve David Weil tarafından yaratılan Invasion'ın devam kararı, cuma günü yayınlanacak olan ilk sezon finalinden iki gün önce gelmiş oldu.

    Kinberg (X-Men, Twilight Zone), "Yolun her adımında bu kadar destekleyici olduğu ve derinden insani, duygusal bir uzaylı istilası hikayesi yapmamızda bize güvendiği için Apple'a derinden minnettarım. Hepsinden önemlisi, olmasalardı işgali sürdürmek için bu fırsatı bulamayacağımız harika hayranlarımıza minnettarım. Evrenimizi, en samimi ve destansı yollarla genişleterek ikinci sezon için planladıklarımız adına çok heyecanlıyım.” dedi.

    Golshifteh Farahani, Shamier Anderson, Shioli Kutsuna, Firas Nassar, Billy Barratt, Azhy Robertson, Tara Moayedi, Daisuke Tsuji ve Sam Neill, dünya çapında birçok yerde çekilen Invasion'da rol alıyor. Apple TV+ programlama şefi Matt, “İlk günden itibaren, dünyanın dört bir yanındaki farklı karakterlerin hayatlarının nasıl etkilendiğini ustaca araştıran bir istila hikayesinin, bu benzersiz, sürükleyici ve son derece insani anlatımına bağımlı olduk.” dedi.

    Cherniss ise “Küresel izleyicilerin, parlak performanslara, büyüleyici gizeme ve kapsamlı sinema vizyonuna tepki vermesine tanık olmak çok ödüllendirici oldu. İkinci sezonda Invasion'ın yaratıcıları David Weil ve Simon Kinberg'in bu karakterler ve gezegenimiz için neler sakladığını görmeleri için izleyiciler adına daha heyecanlı olamazdık." dedi. Kinberg ve Weil (Hunters), yapımcılığını, yönetmen Jakob Verbruggen, Audrey Chon, Amy Kaufman, Elisa Ellis ve aynı zamanda senarist olan Andrew Baldwin ile birlikte yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top