Hesabım
    Kore Bilim-Kurgusu 'The Silent Sea'den Altyazılı Fragman

    Netflix, yeni bir Kore hitiyle geliyor!

    Netflix, son dönem rekor kıran Kore dizilerine bir yenisini daha ekliyor: The Silent Sea. Bilim-kurgu gerilim türlerini bir araya getiren diziden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Yeni fragman, uzayın derinliklerindeki terk edilmiş bir ay üssünden örnekler almaya çalışan bir grup astronotun hikayesini izleyeceğimizi gösteriyor. Hikaye, dizinin yönetmeni Choi Hang-Yong'un yazıp yönettiği The Sea of ​​Tranquility adlı kısa filme dayanıyor.

    The Silent Sea, iklim değişikliği nedeniyle uzay yolculuğunun zorunlu hale geldiği distopik bir gelecekte geçiyor ve önemli bir konuyu da işleyerek farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Dizide, daha önce Train to Busan'da ve Netflix'in hit dizisi Squid Game'de rol almış Gong Yoo yer alıyor. Yoo, ay görevi için giden ekibin lideri olarak karşımıza çıkacak. Daha önce Sense8'te rol alan Bae Doona kadronun önemli isimlerinden. Kadroya, The Vampire Detective'den Lee Joon ve Heo Sung-tae de katılıyor.

    Jung-Woo Sung dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. The Silent Sea, Netflix'te rekorlar kıran Kore dizisi Squid Game'in ve onu takip eden Hellbound'un ezici başarılarını takip ediyor. Bu dizi için de Netflix'in beklentisi büyük. Yılın son haftasında, Top 10 listesinde The Silent Sea görmemiz muhtemel gözüküyor. Zira, sizi, 24 Aralık 2021'de, Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top