Hesabım
    Mike Flanagan'ın Yeni Korkusu ‘Fall of the House of Usher’a Yıldız Yağmuru

    Netflix'in yeni dizisine ödüllü oyuncular dahil oldu

    AP

    Netflix, yaklaşmakta olan korku dizisi The Fall of the House of Usher'ın başrolünde yer alacak beş önemli  oyuncusunu açıkladı. Proje, Mike Flanagan ve Trevor Macy'den oluşan The Haunting of Hill House ve Midnight Mass ekibinin yeni projesi anlamı taşıyor ve efsanevi yazar Edgar Allan Poe'nun birkaç ikonik hikayesini içerecek.

    Oyunclar arasında, “Usher hanedanının yükselen patriği” Roderick Usher rolünde Oscar adaylığı bulunan Frank Langella (Frost/Nixon, The Trial of the Chicago 7) yer alıyor. Ayrıca, Hill House ve The Haunting of Bly Manor'daki performanslarından sonra Flanagan ve Macy ile yeniden bir araya gelen Carla Gugino (Gerald's Game) kadroya eklendi. Rolünün ne olduğu henüz açıklanmadı. Mary McDonnell (Battlestar Galactica), Roderick'in ikiz kardeşi Madeline Usher'ı oynayacak. Carl Lumbly (Doctor Sleep) ise, Poe'nun araştırmacısı C. Auguste Dupin'i oynuyor.

    Kadroya dahil olan en önemli ve ikonik isimse Mark Hamill (Yıldız Savaşları) oldu. Hamill, “şaşırtıcı bir şekilde, gölgelerde evi olan bir karakteri” oynayacak. Mini dizi sekiz bölümden oluşacak. Flanagan ve Michael Fimognari'nin her biri dizinin dörder bölümünü yönetecek. Kadroda yer alacak diğer oyuncular ve detaylar ise yakın zamanda açıklanacak.

    Flanagan, Haunting mini dizisine ek olarak, 2019 yılında Stephen King'in Doctor Sleep'inin büyük ekran uyarlamasını ve gizemli bir rahibin gelişinden sonra doğaüstü olaylar yaşayan izole bir ada topluluğu hakkındaki Midnight Mass'ı yazdı ve yönetti. Ayrıca, Christopher Pike'ın gizli bir anlaşma yapan bir grup ölümcül hasta genç hakkındaki genç yetişkin kitabına dayanan Midnight Club'ı da sırada.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top