Hesabım
    Carrie Coon'lu ‘The Gilded Age’den Yeni Fragman

    Dizinin ekibinde Oscar ödüllü yetenekler var!

    Emmy ödüllü “Downton Abbey”in yaratıcısı ve Oscar ödüllü “Gosford Park”ın senaristi Julian Fellowes, “Downton Abbey” devam filminin vizyona girmesiyle yoğun bir 2022 yılına hazırlanıyor. Çünkü, bir sonraki dönem dizisi “The Gilded Age”de yayın hayatına başlamak üzere. “Succession”ın dün geceki üçüncü sezon finalinde HBO, 19. yüzyılda geçen sınıfsal drama için yeni ve tam bir fragman yayınladı.

    Dokuz bölümlük ilk sezon, ocak ayında Carrie Coon, Morgan Spector, Denée Benton, Louisa Jacobson, Taissa Farmiga, Blake Ritson, Simon Jones, Harry Richardson, Thomas Cocquerel, Jack GilpinCynthia Nixon ve Christine Baranski'den oluşan bir oyuncu kadrosuyla başlıyor. HBO'nun "The Gilded Age" için resmi özeti şöyled: "Amerikan Gilded Age, muazzam bir ekonomik değişimin, eski yöntemlerle yepyeni sistemler arasında büyük bir çatışmanın ve kazanılan / kaybedilen büyük servetlerin olduğu bir dönemdi. Bu dönüşümün arka planında dizi, 1882'de genç Marian Brook'un (Jacobson) babasının ölümünden sonra kırsal Pennsylvania'dan New York'a gelmesi ve tamamen zengin teyzeleri Agnes van Rhijn (Baranski) ve Ada Brook'la (Nixon) birlikte yaşamasıyla başlar. Yeni bir başlangıç ​​arayan hevesli bir yazar olan Peggy Scott'ın (Benton) eşlik ettiği Marian, istemeden, teyzelerinden biri, mirasyedi bir çocuk, muazzam derecede zengin komşuları, hırslı çift George (Spector) ve Bertha Russell (Coon), acımasız bir demiryolu kralı ve onun oğlu arasındaki sosyal savaşın tuzağına düşer.

    Dizinin yardımcı yapımcısı ve tarihi danışmanı Dr. Erica Armstrong Dunbar kısa süre önce Entertainment Weekly'e verdiği demeçte, "Amerikalıların küçük bir kesimi için büyük bir zenginlik ve bolluk dönemiyken, aynı zamanda sosyal eşitsizliklerin çok yaşandığı bir dönemdi. İzleyiciler bu farklı dünyaları görecek ve geçmişi bugüne bağlayabilecek.” dedi. Dunbar sözlerine şöyle devam etti: "'The Gilded Age, kurgusal bir gösteri olsa da hikaye anlatımını özgünlükle temellendirmek önemli. İzleyicilerin geçmişten gelen inandırıcı ve doğru bir manzarayı hissetmelerini ve görmelerini istiyoruz. Dizi, ülkenin modern bir çağa geçtiği 19. yüzyılın sonlarında Amerika'da gerçekleşiyor. İzleyicilerin o anın ilerleyişini deneyimlemelerini ve hayret etmelerini ama aynı zamanda birçok Amerikalı için var olan gerçek engelleri anlamalarını istiyoruz.” dedi.

    “Gilded Age”, 24 Ocak Pazartesi günü saat 21:00'de başlıyor. ET ve HBO Max'te yayınlanmaya hazır olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top