Hesabım
    Zoey’s Extraordinary Playlist’ Yıldızı Kapil Talwalkar, ‘Charmed’ın Kadrosunda

    Charmed'ın kadrosuna önemli transfer!

    Zoey's Extraordinary Playlist” yıldızı Kapil Talwalkar, The CW'deki “Charmed” yeniden başlatmasının dördüncü sezonuna katıldı. NBC müzikal dramasında Tobin'i ve devamı olan özel “Zoey's Extraordinary Christmas” bölümünde aynı karakteri oynayan Hintli-Amerikalı aktör, Dev adında, tekrar eden bir rolde yer alacak. Karakter, sesiyle insanları etkileme gücüne sahip büyülü bir yaratık olan yakışıklı, yoğun ve çekici “Gandharva” olarak tanımlanıyor.

    Dizinin ikinci sezonundan bu yana rol alan, dizinin yapımcıları arasında da yer alan Jeffrey Lieber, Joey Falco ve Nicki Renna yeni sezon için geri dönüyor. Oyuncu kadrosunda, geri dönen oyuncular arasında Melonie Diaz, Sarah JefferyRupert Evans ve Jordan Donica yer alıyor. Ek olarak, Lucy Barrett kısa süre önce yeni “Charmed One” olarak rol aldı.

    Talwalker'ın karakteri Hinduizm, Budizm ve Jainizm'deki efsanevi ve göksel bir varlığa dayanıyor. Erkek Gandharvalar ilahi şarkıcılardır ve dişiler, Gandhara bölgesindeki ilahi dansçılardır. Talwalker'ın diğer TV rolleri arasında, Raj olarak konuk olduğu Nickelodeon'un “The Loud House” yapımındaki seslendirmesi de yer alıyor. Ayrıca, NBC'nin yakında çıkacak olan “Night Court” yeniden başlatmasında Neil karakteri olarak düzenli bir rolde yer alacak.

    “Charmed”in dördüncü sezonu, Propagate Content'le birlikte CBS Studios'tan geliyor ve baş yapımcılığın yanı sıra Kevin Dowling, Jennie Snyder Urman (“Jane the Virgin”), Ben Silverman (“The Office”), Brad Silberling (“Jane the Virgin”), Howard Owens (“You vs. Wild”), Liz Kruger (“Girlfriends’ Guide to Divorce”) ve Craig Shapiro (“Salvation”) tarafından yürütülüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top