Hesabım
    Netflix'in Zombi Dizisi "All of Us Are Dead"den İlk Video!

    Netflix, bir Kore dizisini daha yayına alıyor!

    Yıl 2022 ve 2021'in bizimle işi henüz bitmediğine göre, Netflix'in en yeni Kore korku dizisiyle neden evinize bir zombi kıyameti getirmiyorsunuz? Joo Dong-geun'un "Now at Our School" adlı webtoon'undan uyarlanan "All of Us Are Dead", 28 Ocak'ta yayın platformuna çıkıyor. Kan ve bağırsaklarla dolu ilk fragman türü sevenleri heyecanlandırdı.

    İşte Netflix'in kısa resmi özeti: "Bir lisede mahsur kalan bir grup öğrenci, okullarını bir zombi istilasından kurtarmak isterken kendilerini korkunç durumlarda bulurlar." 12 bölümlük dizinin yönetmenliğini “Intimate Strangers”, “The Fatal Encounter” ve “The Influence” filmlerinin yanı sıra “The King 2 Hearts”, “Beethoven Virus” gibi dizilerin yönetmeni Lee Jae-Kyu üstleniyor. Kim Nam-soo, Chun Sung-il tarafından yazılan dizinin diğer yönetmeni. Dizide Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyunPark Solomon ve Yoo In-soo rol alıyor.

    Yayıncı, 2019'da "Kingdom"ı çıkardığı için "All of Us Are Dead", Netflix'in Kore zombi korku dizisine ilk adım atışı değil. 2020 filmi "#Alive", Netflix için dünya çapında büyük bir hit oldu. Dizi, Netflix'in büyüyen Kore içeriği listesine, tüm zamanların en çok izlenen Netflix orijinal dizisi olan ve şu anda 2021 Emmy Ödülleri için büyük bir aday olan “Squid Game” öncülük ediyor. Kendi türündeki diğer popüler diziler arasında uzay gerilimi “The Silent Sea” ve son zamanların korku dizisi “Hellbound” yer alıyor. Bu dizilerin küresel erişimi, daha fazlasının geleceği anlamına geliyor.

    Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, finansal açıdan zorluk yaşayan vatandaşlar tarafından girilen ölümcül bir rekabet oyunu üzerinden ilerleyen dizinin yalnızca ikinci sezonu değil, üçüncüsü için de Netflix'le görüşmelerde bulunduğunu söyledi. 17 Eylül'de yayın platformunda prömiyeri yapılan “Squid Game”, Netflix'in 90 ülkedeki izleme listelerinde hızla 1 numaraya ulaştı. Sonunda, ilk dört haftasında toplam 1,65 milyar saatlik akışla Netflix'in şimdiye kadarki en çok izlenen orijinal dizisi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top