Hesabım
    Netflix, Space Force'un İkinci Sezon Prömiyer Tarihini Duyurdu

    Yeni sezondan ilk poster de paylaşıldı

    Netflix, Space Force'un ikinci sezonunun resmi prömiyer tarihini ve komedinin dönüşüne ilk bakışı içeren yeni bir posteri yayınladı. Başrollerinde Oscar adayı ve Altın Küre Ödülü sahibi Steve Carell'in (The Office, Foxcatcher, The Morning Show) yer aldığı ikinci sezon 18 Şubat 2022'de yayına girecek. İkinci sezonun resmi özetine göre; "Space Force'un ikinci sezonu, General Naird (Carell) ve mazlum ekibinin, yeni bir yönetime değerlerini kanıtlamak zorunda kalırken, kişilerarası zorluklarla uğraşmasını işliyor. Grup, bir araya gelecek mi? Yoksa baskı altında dağılacak mı? Sonuçta Space Force sadece insandır.”

    İlk sezon, Hava Kuvvetleri'ni yönetme hayalleri olan madalyalı bir pilotu, dört yıldızlı general Mark R. Naird'i takip etti. Şüpheci ama kendini adamış Mark, ailesini kökünden söküp Colorado'daki uzak bir üsse taşınır ve burada kendisi ve renkli bir bilim insanı ekibiyle çalışmaya başlar. Ekip, Beyaz Saray tarafından Ay'a Amerikan botlarını aceleyle götürmek, uzayda hakimiyet kurmak ve tam bir başarı elde etmekle görevlendirilir.

    Carell'in yanı sıra geri dönen yıldızlar arasında Oscar adayı John Malkovich (In the Line of Fire, Heart of Darkness, Billions), Emmy ödüllü Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog, Parks and Recreation), Tawny Newsome (Star Trek: Lower Deck, Brockmire), Diana Silvers (Booksmart, Ma), Jimmy O. Yang (Fantasy Island, Crazy Rich Asians) ve Don Lake (Zootopia, Downsizing) yer alıyor.

    Greg Daniels ve Norm Hiscock, dizinin ortak showrunner'ları olarak görev yapıyor. Space Force, Daniels, Carell, Howard Klein, Hiscock, Brent Forrester ve Ken Kwapis tarafından yürütülüyor. Dizi, Carell ve Daniels tarafından ortaklaşa yaratıldı. İlk sezon Mayıs 2020'de izleyiciyle buluşmuştu, ikinci sezon ise 18 Şubat 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top