Hesabım
    Pakistanlı Yıldız Humayun Saeed, The Crown'un Kadrosuna Katıldı

    Saeed, dizide önemli bir rolü canlandıracak

    Variety'nin haberine göre, ünlü Pakistanlı yıldız Humayun Saeed, hit Netflix dizisi “The Crown”un beşinci sezonunda Dr. Hasnat Khan olarak rol alacak. Dr. Khan, Londra'daki Royal Brompton Hastanesi'nde çalışan İngiliz-Pakistanlı bir kalp cerrahı. Khan'ın 2008 yılında Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili soruşturmaya sunulan, Metropolitan Polisine verdiği 2004 tarihli ifadesine göre, onun 1995-1997 yılları arasında bir ilişkisi olduğunu ve Diana'nın Dodi Fayed'le bir tatilde tanıştıktan sonra ondan ayrıldığını belirtti.

    Dr. Khan, geri taşındığı Pakistan'dan yaptığı açıklamada, Prenses Diana ile bir hayat düşündüğünü, ancak her hareketini takip eden basınla olan durumun bunu imkansız hale getirdiğini söyledi. Khan, yaptığı açıklamada, tek çözümün Pakistan'a taşınmak olduğuna inandığını ve Diana'nın konuyu o sırada Pakistanlı kriket oyuncusu Imran Khan ile evli olan ve Pakistan'a taşınan Jemima Goldsmith ile görüştüğünü söyledi. İmran Khan şu anda Pakistan Başbakanı.

    Dodi Fayed ve Prenses Diana, 1997'de Paris'te bir trafik kazasında birlikte öldüler. Humayun Saeed, 1999 yılında Urduca film “Inteha” ile oyuncu olarak çıkış yaptı ve seçkin bir kariyere sahip oldu. En iyi erkek oyuncu dalında Pakistan'ın ARY ödülünü kazandığı macera-komedi “Jawani Phir Nahi Ani” (2015) ve 2018'deki devam filmi “Jawani Phir Nahi Ani 2” ile tanınıyor. Diğer önemli roller arasında, ortak yapımcılığını yaptığı romantik komedi “Punjab Nahi Jaungi” (2017) ve bilim kurgu filmi “Project Ghazi” (2019) yer alıyor.

    “Tenet” yıldızı Elizabeth Debicki, “The Crown”un beşinci sezonunda Prenses Diana'yı oynuyor. Variety tarafından açıklandığı üzere, “The Kite Runner”ın yıldızı Khalid Abdalla, Dodi Fayed olarak rol alacak. Dizi, yakın zamanda açıklanan bir kararla bir sezon daha uzatıldı. Bu uzatma sonrası, dizinin final sezonunun altıncı sezon olduğu bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top