Hesabım
    Grey's Anatomy, 19. Sezon Onayı Aldı

    Dizi, adım adım 20. sezona koşuyor!

    Meredith Grey'in (Ellen Pompeo) hikayesi devam ediyor! ABC, en uzun soluklu primetime tıbbi draması olan Grey's Anatomy'yi 19. sezon için yeniledi. Dizi şu anda, Meredith'in Minnesota ve Seattle arasında zaman ayırdığını ve yeni aşkı Nick (Scott Speedman) ile vakit geçirdiğini gören 18. sezonunu yayınlıyor. Grey's Anatomy, dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler tarafından sevilen gerçek bir fenomen.

    İster ABC'de canlı izleyenler, ister Hulu'da ya da dünya çapında Disney Plus gibi başka platformlarda izlensin, hayranların Shonda Rhimes'ın muhteşem yaratımına doyamadıkları açık. Walt Disney Television Entertainment başkanı Dana Walden bir basın açıklamasında; "Shonda, Krista Vernoff, Ellen Pompeo ve tüm yaratıcı ekibe, modern tıbba odaklanmaya devam edecek yeni, anlatılmamış hikayelerin kilidini açmak, çevremizdeki dünyayı şekillendiren sorunları ele almak ve sadık hayranlarla derinden rezonansa girmek için büyük inancımız var." dedi.

    Yaratıcı Shonda Rhimes aynı röportajın devamında; "Gray Sloan Memorial'daki Meredith, Bailey, Richard ve diğer tüm doktorların hikayelerini bir sezon daha anlatmaya devam edeceğimiz için daha heyecanlı olamazdım. Bu, Krista Vernoff'un, oyuncu kadrosunun, ekibin ve her hafta seyirciyi diken üstünde tutan tüm yazarların gerçek bir kanıtı. Grey's Anatomy, nesiller boyunca destek veren inanılmaz hayranlar olmadan bunca yıldır mümkün olamazdı." dedi. Grey's Anatomy, 18. sezonuyla ABC'de 24 Şubat Perşembe günü geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top