Hesabım
    Netflix, ‘Squid Game’in İkinci Sezonunun Geleceğini Doğruladı

    Popüler dizinin yeni sezonu için ilk resmi açıklama geldi

    Resmi olarak yeşil bir ışık geldi ve Netflix'in 2021'deki reyting rekoru olan “Squid Game”in ikinci sezonu için ilk resmi açıklama geldi. CEO Ted Sarandos bu gelişmeyi onaylayan ilk Netflix yöneticisi oldu. Sarandos'a, şirketin en çok izlenen 1 numaralı TV dizisi olarak gösterilen Güney Kore yapımı hayatta kalma dramasının ikinci sezonunun olup olmayacağı soruldu. "Kesinlikle!" diye yanıtladı Sarandos ve "Squid Game evreni daha yeni başladı." diye ekledi. 

    Daha önce, “Squid Game” yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, hit dizinin ikinci sezon için geri döneceğini belirtmiş ve “İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi var. Bu yüzden neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum!” demişti. Hwang ayrıca, başrol oyuncusu Lee Jung-jae'nin “Squid Game”in ana karakteri Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söyledi.

    "Squid Game", her açıdan Netflix'in şimdiye kadarki en büyük dizisi oldu. İlk sezonda, nakit sıkıntısı çeken 456 yarışmacı, gizemli bir organizasyon tarafından, ölümcül sonuçları olan bir dizi çocuk oyununda yarışmaya davet edildi ve herkes 45.6 milyar yenlik ödül havuzundan (yaklaşık 38,5 milyon dolar) pay almaya çalıştı. Dizi, 2022 Screen Actors Guild Ödülleri'nde drama dizisinde toplu performans, drama dizisinde en iyi erkek oyuncu (Lee Jung-jae), en iyi kadın oyuncu (Jung Ho-yeon) dallarında aday gösterilen ilk İngilizce olmayan dizi ve ilk Kore dizisi olarak tarih yazdı.

    Netflix, “Squid Game”in ilk sezonu için 21.4 milyon dolar ödedi ve “etki değeri” olarak adlandırdığı sonuca göre 891 milyon dolar gelir elde etti. 2021'in sonu itibarıyla Netflix, dünya çapında 221,8 milyon aboneye ulaştı. Squid Game'in ikinci sezonunun 2023 yılında platformda olması ve hatta üçüncü sezon çalışmalarının başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top