Hesabım
    'FBI: Most Wanted'ın Yıldızı Julian McMahon, CBS Dizisinden Ayrılıyor

    Suç diziden bir önemli ayrılık daha geldi!

    FBI: Most Wanted dizisinin yıldızı Julian McMahon, neredeyse üç sezonun ardından diziden ayrılacağını duyurdu. Aktörün son bölümünü önümüzdeki hafta çekeceği açıklandı ve bu bölümün 8 Mart'ta yayınlanması bekleniyor. Bu haber, hiç şüphesiz, Jesse "Jess" LaCroix  karakterine tapan dizinin hayranlarını şoke edecek. Bu haber, bir başka ana karakter olan, Kellan Lutz'un canlandırdığı Kenny 'Ken' Crosby'nin üçüncü sezonun ilk bölümünde diziden ayrılmasından sonra ikinci önemli ayrılığa işaret ediyor.

    Dizide McMahon, FBI'ın en çok arananlar listesindeki kaçakları profillemek ve yakalamak için tasarlanmış bir ekibin başkanını oynuyor. Onun karakteri son üç sezondur dizinin kalbi oldu ve bu nedenle Jesse LaCroix'in ayrılışı kesinlikle bir boşluk bırakacak. CBS, bu boşluğu doldurmak ve LaCroix'in yerini alması için yeni bir karakter tanıtacak. Şu anda, karakterinin nasıl silineceği belirsizliğini koruyor ancak Deadline'a yaptığı açıklamada McMahon, ayrılışının dizinin yapımcılarıyla birkaç aydır tartışıldığını ve bunun karakterinin yaratıcı ve kusursuz bir şekilde çıkabilmesine olanak tanıdığını açıkladı.

    McMahon, açıklamasında dizinin yapımcılarına, oyuncu kadrosuna ve ekibine teşekkür ederek, birlikte yaptıkları işe olan hayranlığını dile getirdi. Buna cevaben FBI: Most Wanted yapımcısı Dick Wolf yaptığı açıklamada, "Julian'ın ayrıldığını görmek bizi üzdü. Ajan Jess LaCroix'i canlandırması FBI: Most Wanted'ın başarısında önemli bir faktör oldu. Onu özleyeceğiz ve hayatının bir sonraki bölümünde kendisine en iyisini diliyoruz.” dedi.

    FBI: Most Wanted'a katılmadan önce McMahon, özellikle Charmed, Marvel's Runaways ve Nip/Tuck'ta rol alarak televizyonda kendini gösterdi. Ancak, oyuncunun bir sonraki projesinin televizyonda olup olmayacağını söylemek için çok erken. Ocak 2020'de çıkış yapan FBI: Most Wanted, FBI serisindeki diğer girişler olan FBI ve FBI: International ile birlikte CBS'te yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 1 Şubat Salı günü küçük ekrana dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top