Hesabım
    Fantastik Dizi "The Wheel of Time", Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    The Wheel of Time, en az iki sezon daha yayında olacak

    Amazon Prime Video'nun fantastik dizisi The Wheel of Time, ikinci sezon prodüksiyonu devam ederken üçüncü sezon onayı aldı. Robert Jordan ve Brandon Sanderson'ın romanlarından uyarlanan destansı fantastik dizi, ilk sezonunda Nielsen'in orijinal akış reytinglerini geçerek büyük bir başarı elde etti. Hikayenin hayranları çok memnun olmasa da gelecek sezonlar için umutlu.

    The Wheel of Time, ilk sezonun uzun süredir ertelenen 19 Kasım'daki prömiyerinden önce Mayıs 2021'de ikinci sezon için erken bir yenileme aldı. İkinci sezonun prodüksiyonu temmuz ayında başladı ve Elayne Trakand da dahil olmak üzere birçok önemli karakter için duyurular yapıldı. Showrunner Rafe Judkins daha önce, dizinin sekiz sezonunun, dayandığı on beş uzun kitabı içerecek şekilde planlandığını, böylece izleyici sayılarını koruduğu sürece, gösterinin olduğu gibi kullanması için herhangi bir materyal eksikliği olmayacağını belirtmişti.

    Amazon Prime Video'ya yönlendirilecek bir sonraki destansı fantezi olan The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın aksine bu hikaye birçok kişinin sihir kullanabildiği, ancak, buna teşebbüs eden erkeklerin kaderine terk edildiği ve dişi Aes Sedailer tarafından avlanmaya bırakıldığıbir dünyada geçiyor. Ejderha olarak bilinen ve kehanette bulunulan kurtarıcı yeniden doğdu, ancak dünyayı kurtarmak için olduğu kadar dünyayı yıkması da muhtemel.

    Bazı okuyucular, uyarlamada yapılan bazı değişikliklere itiraz etse de genel tepkiler olumlu oldu. Kitaplar hakkında çok az bilgisi olan ya da hiç bilmeyenler diziyi daha çok sevdi. Hikayeyi bilenler için de sürpriz manevralar dahil edildi. İlk sezon, serinin ilk kitabının ötesindeki hikayenin unsurlarını da kullandığı için, muhtemelen hem ikinci hem de üçüncü sezonlar aynı şeyi izleyecek. The Wheel of Time'ın ilk sezonunun sekiz bölümünün tamamı Amazon Prime Video Türkiye'den şu an izlenebilir durumda.,

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top