Hesabım
    Alef'in Yeni Sezonu "Alef: Mâl-i Hülya"dan Teaser Video!

    Alef, yeni hikaye ve yeni kadrosuyla geri dönüyor!

    Beğeni toplayan BluTV dizisi Alef'in ikinci sezonundan ilk teaser yayınlandı. Polisiye türüne yeni bir soluk getiren dizi, geçmişten gelen sırları, şifreleri ve gerçeği arayan mistik bir yolculuk barındıracak. Bir antoloji serisine dönüşecek proje, her sezon başka bir konuyu işleyecek ve başka oyuncular yer alacak. Bu sezonun ismi Alef: Mâl-i Hülya olarak belirlendi. 

    Dizinin ilk tanıtım videosunda Kapadokya’daki gizemli bir olayın işleneceğini görüyoruz. Yine tarihsel bir anlatı ve mistik olaylar izleyiciyi karşılayacak. İkinci sezonun başlıca rollerinde Taner ÖlmezAybüke Pusat ve Hande Soral yer alacak. MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise daha ziyade görüntü yönetmenliğiyle tanınan Gökhan Tiryaki oturacak.

    İkinci sezonun müziklerini ilk sezondaki gibi Mercan Dede besteledi. Alef: Mâl-i Hülya'nın senaryo çalışmasında ise Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil yer alırken, usta isim Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev yaptı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık OnatCankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top