Hesabım
    Euphoria'nın Üçüncü Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

    Üçüncü sezonla ilgili ilk resmi duyuru geldi!

    Euphoria” hayranlarına bir müjdeli haber daha. Zendaya liderliğindeki trippy gençlik dramasının üçüncü sezon tarihi açıklandı ve proje, resmi onayını almış oldu. Sam Levinson'ın yaratıcısı olduğu seri, üçüncü sezon için 2024 yılında geri dönecek. Emmy ödüllü lise şovunun artan reytingleri ve sosyal medya etkileşimleri yeni sezonu kaçınılmaz kılmıştı. 

    Dizi, East Highland kasabasındaki arkadaş ve düşman çevresi arasında aşk ve kaybın baskılarıyla kafa karışıklıklarını dengelerken, bir yandan umut bulması ve hayatta kalması gereken 17 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Rue'yu (Zendaya) takip ediyor. İkinci sezon, yakın zamanda sosyal medyada gelmiş geçmiş en çok konuşulan yapım oldu.

    İkinci sezonda ayrıca, Hunter SchaferNika KingColman Domingo, Eric DaneAngus CloudJacob ElordiSydney SweeneyAlexa DemieBarbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith ve Chloe Cherry yer alıyor. Ron Leshem ve Daphna Levin'in aynı adlı İsrail mini dizisinden ilham alan “Euphoria”, Levinson tarafından yaratıldı, yazıldı, yönetildi ve baş yapımcı olarak A24 ile ortaklaşa üretildi. “Euphoria”nın ikinci sezon finali 27 Şubat'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top