Hesabım
    Komedi Aksiyon Dizisi 'The Outlaws'tan Fragman

    Başrollerden birinde Christopher Walken yer alıyor

    Amazon Prime Video, Stephen Merchant ve Elgin James tarafından yaratılan yeni komedi gerilim dizisi The Outlaws'ın fragmanını, ana görselini ve çıkış tarihini bugün yayınladı. Fragman bizi, çeklere birkaç imza atmaktan, para karşılığında seks talep etmeye kadar birkaç küçük suçtan tutuklanan yedi kişilik bir grupla tanıştırıyor.

    İşledikleri suçların şiddet içermeyen doğası nedeniyle grup, terk edilmiş bir toplum merkezini temizleyerek yeniden şekillendirmeye mahkum edilir. Ne yazık ki, dürüst bir hayata giden yol yanlış dönüşlerle doludur ve grup, terk edilmiş toplum merkezinin tavanına gizlenmiş bir çanta dolusu para bulduklarında bir suça teşvik edilir. Dizi, parayı kendilerine saklamaları gerekip gerekmediğine karar verirken, grubun yaşadığı talihsizlikleri takip ediyor.

    Para sahipleri organize suçun bir parçasıdır ve onlardan çalmaya cüret edenleri avlayıp öldüreceklerdir. The Outlaws fragmanında bahisler yüksek olsa da, dizi absürt durumla dalga geçmek için komediye ağırlık veriyor. Tüm grup bir araya gelip hayatları için savaşmaya hazır olsa da gerçekten deneyimli suçlular değiller. Ayrıca, her grup üyesinin farklı bir sosyal geçmişi var, bu da birlikte çalışmalarını zorlaştırır.

    Outlaws kadrosunda, Rhianne Barreto (Hanna, Dixi), Gamba Cole (Hanna, Guerrilla), Merchant, Christopher Walken (Severance, The Deer Hunter), Eleanor Tomlinson, Darren BoydClare Perkins ve Jessica Gunning yer alıyor. The Outlaws, Big Talk ve Four Eyes yapımı bir proje. Merchant, aynı zamanda yönetmen, yazar ve yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. The Outlaws'ın altı bölümünün tamamı 1 Nisan Cuma günü Prime Video'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top