Hesabım
    Better Call Saul'un Final Sezonundan Fragman

    Altı yıl sonra, Jimmy McGill kötüye gitmenin eşiğinde!

    AMC, başrolünde Bob Odenkirk'in yer aldığı popüler “Breaking Bad” prequel dizisi “Better Call Saul”un altıncı ve son sezonunun resmi fragmanını yayınladı. Dizide Odenkirk, hayranların favori “Breaking Bad” karakteri, çarpık bir ceza savunma avukatı olan Saul Goodman rolünü yeniden canlandırıyor. “Better Call Saul”, karakterlerin Jimmy McGill adında ciddi bir kamu savunucusu olarak başlangıcının izini sürüyor ve kardeşi Chuck (Michael McKean) ile olan sorunlu ilişkisini ve Albuquerque, NM'nin suç yeraltı dünyasına nasıl dahil olduğunu ayrıntılarıyla anlatıyor.

    Özel dedektif Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) ve uyuşturucu baronu Gus Fring (Giancarlo Esposito) dahil olmak üzere birçok popüler “Breaking Bad” karakterinin hikayeleri dizide yer alıyor. “Better Call Saul”un beşinci sezonu, Jimmy'nin eşi ve avukat arkadaşı Kim Wexler'ın (Rhea Seehorn) ahlakını düzeltmeyi düşünmesiyle, hukuk firması Hamlin, Hamlin & McGill'in yönetici ortağı Howard Hamlin'i (Patrick Fabian) sabote ederek sona erdi. Aynı zamanda, Mike ve uyuşturucu karteli üyesi Nacho Varga (Michael Mando), diğer kartel üyesi Lalo Salamanca'ya (Tony Dalton), Lalo'nun ailesinin ölümüyle sonuçlanan ve Nacho'nun sorumlu olduğunu fark etmesiyle sonuçlanan başarısız bir saldırı düzenledi.

    Fragman, Kim ve Jimmy, Howard'a karşı çıkarken ve Lalo, Nacho ve Mike'tan intikam alırken, her iki olayın da serpintisini gösteriyor. Fragman sırasında Ehrmantraut, "Bundan sonra ne olursa olsun, düşündüğünüz gibi gitmeyecek." diye uyarıyor. Görüntüler ayrıca McGill'in uyuşturucu kartelinin operasyonlarına yükselişini ve onun ve Kim'in ilişkisinin ulaştığı çaresiz, kırılgan durumu da anlatıyor. Andy Williams'ın "Days of Wines and Roses" şarkısını mırıldanması, şiddet tehdidinin altını çizerken, aynı zamanda şovun ana sahnesi için bir kesinlik duygusu uyandırıyor.

    “Better Call Saul”un altıncı sezonunun başlangıçta 2021'de yayınlanması bekleniyordu. Ancak, Covid-19 salgını, prodüksiyonu o yılın mart ayına erteledi. Çekimler sırasında, Bob Odenkirk sette kalp krizi geçirdi ve bu da prodüksiyonu geciktirdi, ancak, o zamandan beri tamamen iyileşti. “Better Call Saul”, “Breaking Bad”in yaratıcısı Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından geliştirildi ve Gould, 4. Sezondan beri tek showrunner olarak görev yapıyor. 6. Sezon 13 bölüm sürecek ve AMC'de iki kısım halinde yayınlanacak. Kısım 1, arka arkaya iki bölümle 18 Nisan'da prömiyer yapacak ve yedi bölüm sürecek. Kısım 2, 11 Temmuz'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top