Hesabım
    Netflix ve J.J. Abrams’tan "U2" Dizisi Geliyor

    Müzikal biyografilere bir yenisi daha ekleniyor!

    Getty Images

    J.J. Abrams, WarnerMedia'da, eğlence şirketinin çeşitli bölümlerinde, Bad Robot projelerinin geliştirileceğini öngören 500 milyon dolar değerinde büyük kazançlı bir geliştirme anlaşması imzalamıştı. Warner Bros. Television'da şu anda yeni bir senaryo dizisi geliştiriliyor ve Bad Robot'un bilindik türden yapımları yerine biyografi dünyasına daha fazla gireceği anlaşılıyor.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre Bad Robot, Netflix'te yayınlanmak üzere İrlandalı rock grubu U2'ya odaklanacak bir dizi geliştiriyor. Grubun zaman çizelgesinin hangi bölümünü kapsayacağı belli olmasa da başarılı senarist Anthony McCarten'i güvence altına almayı başardılar. Yazar daha önce “The Theory of Everything”, “Darkest Hour”, “Bohemian Rhapsody” ve “The Two Popes” gibi ödüllü filmler kaleme aldı.

    McCarten, "çok beğenilen bir biyografi yazarı" olarak kabul ediliyor ama birçok Queen hayranı, "Bohemian Rhapsody"nin gerçekliğe bağlı kalmadan özgürce hareket etmesi ve aynı zamanda Freddie Mercury'nin eşcinselliğini küçümsemesiyle hayal kırıklığına uğradı. Her ne kadar bu durum, filmi bir izleyici için daha çekici hale getirmek adına yapılan bir stüdyo müdahalesi olarak kabul edilse de gişe başarısı göz önüne alındığında, işe yaradığını söylemek yanlış olmaz.

    Bad Robot'un geliştirmekte olduğu diğer projeler arasında, bilim-kurgu hikayesi Constatine”in yeniden başlatması ve “Madame X”in yer aldığı, Guillermo del Toro'nun hiç yapılmayan “Justice League Dark”ının yeniden canlandırılması gibi bir dizi DC Comics dizisi yer alıyor. Ayrıca, doğrudan bir “Cloverfield” devam filmi ve doğaüstü bir film olan “The Pinkerton”da sırada.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top