Hesabım
    Jennifer Tilly, 'Chucky'nin İkinci Sezonunda Yer Alacak

    Tilly, ikinci sezon için de anlaşma sağladı

    Jennifer Tilly, USA Network-Syfy dizisi Chucky'nin ikinci sezonunda da yer alacak. Tilly, film serisini yeniden canlandıran, hayranların favorisi Child's Play filmi Bride of Chucky'den gelen ve Chucky adında bir seri katile sahip olan oyuncak bebeğe odaklanan korku dizisinde Tiffany Valentine rolünü tekrar oynayacak. Oyuncu daha önce, Cult of Chucky filmindeki olayları takip eden serinin ilk sezonunda gotik Tiffany rolünü yeniden canlandırmıştı.

    Dizi, New Jersey'de geçiyor ve bir sanat projesi üzerinde çalışırken seri katil Charles Lee Ray'in plastik gemisiyle karşılaşan on dört yaşındaki Jake Wheeler'ı takip ediyor. Serinin ilk sezonu, hem izleyici gözünde, hem de kritik anlamda bir başarıydı. Serinin yaratıcısı Don Mancini olmadan yapılan 2019 filmi Child's Play'le hikaye yeniden yapılanmaya uyarlandıktan sonra bu diziyle özüne döndü.

    Tilly, dizide insan formunda da flashbacklerde gösterilen, Tiffany'nin oyuncak bebek versiyonunun sesi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Tilly, geçmişe dönüşlerde rolünü tekrarlamadı. Bunun yerine Blaise Crocker, Valentine'ın gençliğini oynuyor. Chucky'nin ikonik sesi Brad Dourif gibi diğer seri oyuncuları da televizyon dizisi için geri döndü. Dourif'in kızı Fiona Dourif ise daha önce Cult of Chucky'de görülen bir karakter olan Nica Pierce olarak yer alıyor. Chucky'nin yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını Don Mancini üstleniyor.

    Dizide, Dourif ve Tilly'nin yanı sıra Jake Wheeler rolünde Zackary Arthur ve Jake'in babası ve amcası olarak Devon Sawa yer alıyor. Sawa'nın kendisi, Final Destination ve Idle Hands'de oynadığı oldukça yoğun korku referanslarına sahip. Aynı adı taşıyan 1995 filminde nefis arkadaş canlısı hayalet Casper olarak rol aldı. Dizinin ikinci sezonunun prömiyer tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, Deadline'ın makalesi, benzer şekilde ürkütücü bir ekim çıkış tarihi öne sürdü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top